Enetime

1-on-1 yoga


Enetimer giver dig mulighed for at finpudse din yoga og arbejde med særlige områder efter ønske.


Der kan være forskellige grunde til at vælge enetimer. Nogle har skader eller skavanker som kræver hjælp til at praktisere yoga uden at have ondt.

Andre har været igennem sygdomsforløb eller operationer som kræver særlige hensyn.


Enetimer kan også være for dig, som gerne vil blive bedre til en type stilling, eksempelvis en håndstand, en hovedstand eller overkomme den mentale barriere der kan være i en bagoverbøjning.

 

I 1-on-1 yoga er det en personlig session hvor vi arbejder sammen om præcis dine behov og det, som du har brug for i din yoga. Det er vores fornemste opgave at guide dig dertil.


Før en enetime taler vi kort sammen, eller du skriver til os her om, hvad du gerne vil arbejde med. Vi begynder enetimen med at afklare det nøjagtige behov, hvorefter vi arbejder med et præcist fokus. Timen foregår som en dialog i en afslappet atmosfære, hvor spørgsmål naturligvis er velkomne.


Til slut evaluerer vi kort og aftaler eventuelt opfølgende timer, eller hvad du med fordel kan arbejde videre med hjemme eller på klasser.Copyright © YOGAMANDALA - Holmetorvet 5-7 - 3400 Hillerød - CVR nr. 31218276 - info@yogamandala.dk