Feel Heal Reveal

Slow flow yoga


Feel . Heal . Reveal


 

20. august kl. 9 - 11.30333,- dkk.


For spørgsmål 2521 0585Know thy self


Knowledge of your own emotions, desires, abilities, goals and ambitions is a significant step towards the life you want. It’s the key to a meaningful life.

 

Who are you, really? Do you know? “Can you remember who you were, before the world told you who you should be?


Feel, heal, reveal


Der er en magi i os alle. En magi der heler og healer, det der bl.a binder os til vores historie. For at at åbne op til vores indre healing, kræver det at vi tillader det at ske. At vi stopper vores søgen udenfor os selv, og begynder at mærke det der kommer indenfra. Sandheden og længslen efter at komme hjem i dig selv ligger dybt i vores core, i roden af vores hjerte og i vores autentiske stemme.


Kom og gør retræte i 2,5 timer, hvor vi ærer denne særlige evne, som bor i hver af os. Vi sænker tempoet, bevæger os stille og opmærksomt i slow flow yoga, så vi kan mærke det der er at mærke, se, det der er at se, høre, det der er at høre og heale det der er at heale.


Vi åbner op til det, der gerne vi træde frem i os på naturlig vis, og omfavner kærligt det der viser sig. 


Denne workshop er blid og fordybende, og en kombination af blide feminine yoga flows, tantrisk viden, spirituel psykologi flettet ind i "story telling" og guidedet meditation (sjælerejse).


Det er en workshop for dig der gerne vil lære dig selv bedre at kende, lade skyggesiderne  falde og åbne op til en mere kærlig og autentisk udgave af dig selv. Alle kan deltageTid og sted


    lørdag 20. august kl 9 - 11.30

   

ELLER ONLINE via ZOOM

(link sendes ud ved kursus start)

  


Sted: Holmetorvet 5-7, 3400 Hillerød

Påklædning: løst tøj og afslappet

Medbring: Yogamåtte og tæppePRIS   333 DDK  Om Kristina

Kristina har over 25 års erfaring med "flow" yoga, meditation og åndedrætsfacilitering. Med mottoet "Onesize fits no one", kan du nyde godt af hende evne til at undervise diffensieret og se den enkeltes behov. Kristina har dybe rødder i Ayurveda, Åndedræts facilitering, Prana Flow Yoga, meditation, Shadow-work, Priestess (ancient women-hood), story-telling, spirituel psykologi m.m.


Hendes intention er at give hver enkelt elev, redskaber til at skabe forandring i deres liv, finde glæde og potientiale - både på og udenfor yogamåtten.

 

Kristina er fuldtids yoga og meditations underviser, indehaver af Yogamandala, teacher trainer og mentor. Hun elsker at guide andre gennem den indre transformation som yogaen uvægerligt, tager os på, og hun integrerer gerne ritualer, "sacred feminine", viden, selvindsigt meditationer og hendes mangeårige studier i Priestess liniage i sin undervisning.