Meditation

Meditations kursus


Lør. 14. november & 28. november 2020

kl 12.30 - 16.00   (begge dage)Lær meditation eller genopfrisk din teknik.


Pris kr. 2000,- 


Tilmelding: 24253805


Indbetaling: 2253 6881 967 004


Peace in mind


Indenfor yoga og mindfulness er meditation den nøgle der åbner op for dit indre univers.


Du vil opleve dyb ro og sikkert sove bedre, det giver dig mere energi. Du vil få klarhed over dit sind og tanker. Du vil få adgang til dit intellekt og forstå hvorfor du handler som du gør. På den måde kan du ændre på de ting som ikke giver glæde og fred i dit liv.


Resultatet af meditation er bedre koncentration og fokus på det vigtige i situationer i dit liv. Du kommer til at vælge hvad du selv vil, i stedet for at gøre det som du plejer og havne i samme situationer, så udvikler du dig og dine valg vil give dig mere livsglæde og bedre relationer.


Vi laver også åndedræts øvelser som forløser spændinger og stress, det efterlader dig med mere overskud til svære eller belastende oplevelser.


Kombinationen af meditation og åndedræts øvelser har indvirkning på din mentale og fysiske sundhed. Du kan hvis du vil, finde mange undersøgelser der dokumentere livsfremmende forandringer, for de mennesker der dagligt bruger meditation og åndedræts øvelser.


Kurset er over to dage, hvor begge dage kræver din deltagelse. Første dag lære du teknikerne så du forstår dem og kan udføre dem. Du skal så bruge dem dagligt, så vi på anden dagen har dine oplevelser og erfaringer at tale om og dele. Kurset er delt op i praktiske øvelser og teori, som vil give dig klar forståelse af meditation og mindfulness.


Efter kurset er du klar til at stå på egne ben og bruge de indlærte tekniker fremadrettet. Det er mit ønske at du vil bruge teknikerne og derved opleve de mange spændende forandringer, jeg mener vil berige dit liv.


Yogamandala vil tilbyde timer på hold skemaet, hvor du sammen med andre ligesindet, kan meditere og trække vejret. Du vil erfare at flere der meditere sammen har en positiv effekt på din egen oplevelse. Dit bidrag til den fælles oplevelse er med til at udvikle og fastholde de andre.


Meditation gør dig mere bevidst og opmærksom på dig selv, men også på andre mennesker og ting.


Lørdag 14. november  kl. 12.30 – 16    Intro og indlæring af meditation

Lørdag 28. november  kl. 12.30 – 16 Opfølgning og afrunding af meditation


Begge dage afholdes i Impuls Motionscenter, Røjelskær 13, 2840 Holte


Din lærer: René Lindberg Vedøe"Our life is shaped by our mind, for we become what we think"  Buddha