Sommer Solhverv

Feminine Yoga Flow


Sommer Solhverv


 

21. juni kl. 8 - 9Free for all


For spørgsmål 2521 0585
Sommer Solhverv Yoga


Når solen når sin zenith og den længste dag med mest dagslys, kommer vi til højdepunktet for midsommer "solar" energi i årets hjul. Det er et tidspunkt hvor vi ærer både solar maskulin og solar feminin energi som bestøver os med sine unikke gaver af inspiration, indsigt, glæde, oplysthed og vitalitet.  


Med Litha som vores guide, vil vi balancere ild og vand, tænde vores indre ild og tillade ny positiv energi, klarhed og transformation at bære frugt ind i en ny cyklus.
Tid og sted


    Tirsdag 21. juni kl 8 - 9


GRATIS

   

IN PERSON ELLER ONLINE via ZOOM

(link sendes ud ved kursus start)

  


Sted: Holmetorvet 5-7, 3400 Hillerød

Påklædning: Yogatøj

Medbring: Yogamåtte og tæppe


Om Kristina

Kristina har over 25 års erfaring med "flow" yoga, meditation og åndedrætsfacilitering. Med mottoet "Onesize fits no one", kan du nyde godt af hende evne til at undervise diffensieret og se den enkeltes behov. Kristina har dybe rødder i Ayurveda, Åndedræts facilitering, Prana Flow Yoga, meditation, Shadow-work, Priestess (ancient women-hood), story-telling, spirituel psykologi m.m.


Hendes intention er at give hver enkelt elev, redskaber til at skabe forandring i deres liv, finde glæde og potientiale - både på og udenfor yogamåtten.

 

Kristina er fuldtids yoga og meditations underviser, indehaver af Yogamandala, teacher trainer og mentor. Hun elsker at guide andre gennem den indre transformation som yogaen uvægerligt, tager os på, og hun integrerer gerne ritualer, "sacred feminine", viden, selvindsigt meditationer og hendes mangeårige studier i Priestess liniage i sin undervisning.