Tune inTune ind i dig selv


Jeg vil dele med dig - alt hvad jeg har lært og erfaret, for at leve et liv med fuld tro og tillid til at være guidet af intuition i mit liv. Når du kan tro på dig selv og den vejledning du får indefra, bliver livet meget nemmere.


Du vil vide hvad der er et "ja", du vil vide hvad der er et "Nej", og du vil vide hvornår du behøver mere tid eller mere information.


Du vil blive klar over dine behov, dine valg og dine næste skridt. Groundet sikkerhed vil træde i stedet for forvirring og ubeslutsomhed.


Intuition er tilrådighed for os alle. Vi er født intuitive og med evnen til at lytte ind i vores hjerte og klarhed.


I en verden der konstant beder os om at involvere os og være responsive, vil du forsat møde korsveje og øjeblikke i dit liv, hvor du vil være nød til at tage kraftfulde valg med sikkerhed. 


Når du er "Tuned In" med dit indre terræn, dit hjerte, din sjæl, og dit indre kompas, vil du altid vide hvad du skal gøre.


Livet vil ikke være så "distraherende", fordi du er så "tuned into yourself" at du naturligt vil vælge det, der er for din højeste og bedste interesse.


Hvis du vil føle dyb forbindelse med dig selv og din viden, og være i stand til, fuldt at tro, og have tillid til de informationer du modtager fra dit selv og dine guider; vil det være mig en ære at guide dig ind på den sti, hvor du gør krav på din intuitive energi og forandring i dit liv.


Hvad vil du modtage?


2 blide yogaflows der grounder og åbner krop og sind til at gå dybere ind i din intuition samt healende Breathwork session. *Optages & kan efterfølgende "downloades" og gemmes til evig brug.


Kurset indeholder bl.a følgende:


  • Bryde mønster af at give din energi og autoritet væk til ydre omstændigheder og gøre krav på din egen indre visdom og kraft.
  • Hvordan at kende forskel på, når det er dit hoved eller dit hjerte der taler til dig.
  • Hvordan et aktiveret nervesystem eller angst kan påvirke din intuition.
  • Hvad er intuition og hvordan ser/mærkes det intuitive sprog ud?
  • Bevidsthed om social/kulturel/familiar arv som kan forhindre eller fremme din forbindelse til din intuition og ekspandere dybere ind i den.
  • Frigørelse af samfundets normer, gennem dømmekraft og kultivering af tro og tillid.
  • Stille dig selv til rådighed


Tid & Sted


26. & 27. november kl. 9 - 14.00


Sted: Holmetorvet 5-7, 3400 Hillerød eller ONLINE


Efterfølgende vil du få optagelser til download.


TUNE IN

Hvordan du kan tro på dig selv & fordybe din intuition.


2.495,- ddk.