Venus rising

Sacred Feminine


Venus Rising


 

7 tirsdage kl 17.30 - 19.001295,- dkk.

Venus


Astrologisk


repræsenterer Venus vores kunstneriske evner, vores estiske sans og ikke mindst vores kærlighedsliv. Hun påvirker vores egenskaber i venskab, forbindelser, ømhed ynde og tiltrækning.Når vi bevæger os med Venus cyklus, fremmer vi kærlighed og skønhed i alle dimensioner i og omkring os... 

Om Kristina

Kristina har over 25 års erfaring med "flow" yoga, meditation og åndedrætsfacilitering. Med mottoet "Onesize fits no one", kan du nyde godt af hende evne til at undervise diffensieret og se den enkeltes behov. Kristina har dybe rødder i Ayurveda, Åndedræts facilitering, Prana Flow Yoga, meditation, Shadow-work, Priestess (ancient women-hood), story-telling, spirituel psykologi m.m.


Venus . Rising


I Venus 8 års cyklus, rejser hun gennem vores chakra system som en "morgen stjerne" eller "aften stjerne". 5 gange på hendes 8 års rejse, er hun i underverdenen, hvor hun befinder sig lige nu. I januar påbegynder hun sin rejse op igennem vores energi system og beriger os med hendes evne til at åbne vores kunstneriske evner, vores etiske sans og kærlighed.


Det er en rejse op igennem chakrasystemet med Himlens mest lysende planet, med formål at skabe kærlighed, forbindelse, ynde og skønhed i hvert et chakra.


Henover et forløb af 7 gange, vil vi gennem praksis og viden om Venus impact på os,  lære og udvikle en dybere forbindelse og forståelse af hendes betydning for os og i os - set ud fra indre feminin vækkelse og lederskab. Denne praksis har dybe rødder i en feminin (goddess) tradition og bidrager til alle kvinder, der gerne vil leve i harmoni med deres "Sacred Feminine".


Uge for uge udforsker vi et nyt venusian energi center, fjerner blokeringer og åbner op til den magi, viden og kærlighed der ligger uberørt og venter på dig.

Venus Rising handler om at give slip, reaktivere og omfavne dit eget unikke univers indeni. At lade din smukke energi og unikke vibration guide og vise dig vej, og huske dig selv på hvem du er...


Hver gang vil du lære viden om 1 kraftfuldt energi center, Venusian forståelse af det, særlig tilrettelagt yoga flow der fremmer og gennemstrømmer det, affirmationer, Feminin spirituel psykologi og en guidet visualizering/ meditation for at manifestere energien.


Venus Rising er for dig der gerne vil bringe mere autentisk flow af kærlighed, healing, velvære og lederskab ind i dit liv.


Det er en forløb over 7 gange a 90 min, hvor vi har progression gang for gang, og 7. gang vil være en fuld intergration af alt. Alle kan deltageTid og sted


    10/1  kl 17.30 - 19.00

    17/1  kl 17.30 - 19.00

    24/1  kl 17.30 - 19.00

    31/1  kl 17.30 - 19.00

      7/2  Kl 17.30 - 19.00

    14/2  Kl 17.30 - 19.00

    21/2  Kl 17.30 - 19.00


ELLER ONLINE via ZOOM

(link sendes ud ved kursus start)

  


Sted: Holmetorvet 5-7, 3400 Hillerød

Påklædning: løst tøj og afslappet

Medbring: Yogamåtte og tæppe
 1.295 DDK