Events

Kvinde, kom hjem i dig selv

8 Tirsdage  .  kl 17.00 - 20.00  .  Kr. 3000,-


Yoginis alias kvindlige yoga udøvere efterlod sig et eftermæle af visdom i digte, sange og ritualer fra deres åndelige praksis.


Yogini er en respektful måde at beskrive de mange aspekter af  "sacred feminine" som en fuld embodiment af kreativ livsenergi.


Hver gang vi mødes, 1 gang om måneden, 8 tirsdage, vil vi bl.a ære vores krop som et tempel, og bevæge os i bløde feminine yoga flows. Lade den viden der er givet i arv gennem generationer blive integreret gennem digte, mantras og ritual. Vi vil være i en "sacred Circle" sammen hvor vi holder rum for hinanden, være i fortroelighed og lærer den visdom der ligger i "Sacred feminine". 


Vi vil lade skyggesiderne falde og træde ind i en ceremoni som ærer din kvindelige form i ånd. Hver tirsdag åbner vi op til en ny lære jf. naturen som vi kan integrere i vores særlige liv som kvinde.


Datoer:


Underviser: Kristina Lindberg Vedøe


Pris 3000 kr overføres til 25210585 mobilpay (sacred) eller konto 2253 3491 454 031.

Meditationskursus

Lørdag 18. januar 2020  .  kl 13 - 17.00  .  Pris 2.000,- kr.


Lær meditation eller genopfrisk din teknik.


Meditation er blevet et ord med mange betydninger, men målet med meditation er at bringe sindet i ro, iagttage tanker og følelser, koncentrere opmærksomheden om en enkelt meditationsgenstand.            

Dette træner hjernen i at fastholde fokus på det du vil tænke på, uden at andre tanker presser sig på og forstyrre dig i det du vil udføre.                     


Meditation giver en behagelig tilstand i hele kroppen fordi dit nervesystem falder til ro. Der er masser af apps og guidet meditationer hvor du slappe af i din krop, men de mangler stadig at iagttage de mange tanker og bekymringer som giver ro i sindet.                                                                                                                                   

Det er præcis det du lærer, en koncentration som giver ro i dit sind, så du kan tænke og føle det du selv vælger.


Meditation er noget vi alle har hørt om eller kender nogle der dyrker. Meditation roses oftest af dem som praktisere det og helt sikkert noget vi alle ved, ville være godt for os selv. Folk der meditere er ikke klogere end andre de er bare bedre udgaver af dem selv.


Du har nu muligheden her, for at lære en meget effektiv meditations teknik, på kort tid, på en tilgængelig måde, hvor al tvivl og spørgsmål vil blive afklaret. Denne teknik er tilpasset en moderne og travl hverdag, hvor tiden skal prioriteres.


Som så mange af de andre ting vi ved, ville være godt for os, er tilløbet ofte alt for langt, så du opfordres hermed til at komme i gang.


Lørdag den 18/1  kl. 13 – 17     Intro og indlæring af meditation

Lørdag den 1/2    kl. 13 – 17     Opfølgning og afrunding af meditation


Begge dage afholdes i Yogamandala, Holmetorvet 5-7, 3400 Hillerød


Din lærer: René Lindberg Vedøe

Pris kr. 2000,- Teknik indlæring og forståelse af meditation.

Tilmelding: på mobil 24253805 og indbetaling 2253 6881 967 004

Keep Rising and shining

Lørdag 4. april  .  Kl 9.00 - 11.30  .  Kr. 300,-


Forår er en tid med vækst, grøde og nyt potientiale, og at slippe den tunge "kapha" - jord og vand energi, der gør os tunge i krop og sind og særlig omkring hjertet hvor "kapha" har sit hovedsæde. 


Jeg inviterer derfor dig til detoxe dit hjerte område og genvække hjertets ild. Fjerne de blokeringer der måtte stå i vejen for modigt og autentisk at udleve dine intentioner i dit liv.


Vi vil bevæge os gennem rensende og energi opløftende yoga flows for at slippe stagneret ophobet energi, og invitere kærlighed, lys og mod ind i vores lysende hjerter.

Et åbent hjerte er et modigt hjerte og kun med hjertet kan vi se alt det væsentlige......


Alle kan deltage og du er velkommen


Underviser: Kristina Lindberg Vedøe


Pris 300 kr overføres til 25210585 mobilpay (shining) eller konto 2253 3491 454 031.

Copyright © YOGAMANDALA - Holmetorvet 5-7 - 3400 Hillerød - CVR nr. 31218276 - info@yogamandala.dk