Events

Yin Yoga . Workshop . Detox

19. oktober, kl 10 - 12.30

Efteråret jf. den taoistiske filosofi og traditionel kinesisk medicin betyder " afsted med sommeren" og bruges til at give slip på tung stagneret energi såsom sorg, og renselse af den fysiske såvel som den mentale krop. Yin yogaen guides med fokus på de medianer der knytter sig til efteråret i henhold til de 5 elementer.


Pause med te og cookies efter Yin session.


Efterfølgende kort YIN Teori: Forstå betydningen af hvordan stræk påvirker kroppen.


Her forsættes medguided Pranayama session (åndedrætsøvelse) hvor efter vi glider over i en kort meditation med fokus på solar plexus og hjerte chakra.  Vi lander i Stilhed.


Tusind tak for i dag


Din guide: Susanne Visler
Din pris: 250 kr.
Din tilmelding: info@yogamandala.dk og mobilepay 25210585 (YIN)Female awakening

Søndag 27. oktober 2019. Kl 16 - 17.30 Pris 100 kr.

Embody your femine power in sisters collective mooncircle


Hvad jeg ved og har erfaret er, at som kvinde, sker oftest vores største potientiale og transformation når vi bliver set og holdt, af støttende medsøstre ("sisterhood").


Det er her du husker; hvorfor du er her og hvem du altid har været!


Tiden er moden til regenerere vores "sisterhood". Hvor vi omfavner samhørighed, ligheden, os selv og hinanden. Vi fejrer vores autenticitet; det rå, det reele, det sande,  det smukke og det ubehagelige. Vi deler særlige ritualer, yoga, meditation, selv indsigt, måne faser, tilstedeværelse, stilhed, gammel feminin visdom og healende kunstskaber.


Vi kommer som vi er, støtter og holder rum for hinanden. Vi praktisere medfølelse, tilgivelse, modtagelighed, selv kærlighed, empati, mod, intregritet, fred og helhed. Sammen kan vi alle transformere ind i vores autentiske selv.


          "When sleeping women wakes - Mountains moves" 


Kvindecirkler er for dig der vil dele og skabe noget unikt sammen med andre medsøstre. Alt hvad vi giver til cirklen bliver mellem os og vi er hinandens fortrolige. Hver gang vil der være et tema eller ritual hvor vi kan opløfte hinanden, vække og forløse energi.


Kristina Lindberg Vedøe vil guide cirklen


Efterfølgende vil vi typisk drikke lidt te og spise lidt godt. Tag endelig noget med du gerne vil bidrage med.


Tilmelding: info@yogamandala.dk , betaling 100 kr. på konto 2268 3491 454 031 eller mobilpay 2521 0585. (circle)Copyright © YOGAMANDALA - Holmetorvet 5-7 - 3400 Hillerød - CVR nr. 31218276 - info@yogamandala.dk