Retreats

{Re}treat Yourself

28. februar - 1. marts 2019

Pris kr. 3.450,-


Fred, rum og nærvær på Mallorca.

Nyd 4 dage Prana Flow yoga på dette fredsfyldte sted med højt til loftet. Vi dykker ned i den helt specielle ånd der er på stedet, og tager den helt ind sanseligt gennem yogaens terapeutiske flow. Her er plads og rum til at skærpe energien og blive fyldt helt op med dyb næring og ro.


På dette re-treat vil du åbne op til det unikke og uopdagede potentiale i dig. Det du måske ikke vidste, du havde i dig. Vi vil arbejde med at opnå og styrke den dybere kontakt til din indre kraft. Der hvor du er og kan være den, du er. Du vil få fokus og tid til dig selv, så du vender hjem med større overskud i en bedre udgave af dig selv.


På dette re-treat er det formålet at søge ind i dig selv og finde din naturlige evne til at skabe.

Der bliver en lille eksklusiv gruppe – ”to {Re}treat yourself”. 


Læs mere herSand rå natur - Yoga Women Retreat


30. maj - 2. juni 

Pris 3.900 Kr.


Dybt inde i alle kvinder er der et vildt og naturligt væsen, en kraftfuld styrke, fuld af gode instinkter, lidenskabelig kreativitet og tidløs viden.


I et moderne, "civiliceret" samfund med alt for mange normer for  hvordan  kvinder skal integrere (være ) i et samfund med travlhed, føler vi alt for os afskåret fra vores indre og vilde natur. Det påvirker alle hverdagen aspekter: Vi mister os selv, vores evne til at bryde mønstre og begrænsninger og mister den nære kontakt til vores følelser og intuition.


På dette 4 dages retreat vil vi gennem yoga, meditation, chant, mindful walking og interaktive processer skabe kontakt til det sted i dig, hvor din Vildkvinde bor og genopdage din naturlige medfødte kraft.


Læs mere her

Copyright © YOGAMANDALA - Holmetorvet 5-7 - 3400 Hillerød - CVR nr. 31218276 - info@yogamandala.dk