Retreat Bornholm

Sand rå natur - Yoga Retreat Bornholm


Ny dato på vej

Pris 3.900 Kr.


Dybt inde i alle kvinder er der et vildt og naturligt væsen, en kraftfuld styrke, fuld af gode instinkter, lidenskabelig kreativitet og tidløs viden.


I et moderne, "civiliceret" samfund med alt for mange normer for  hvordan  kvinder skal integrere (være ) i et samfund med travlhed, føler vi alt for os afskåret fra vores indre og vilde natur. Det påvirker alle hverdagen aspekter: Vi mister os selv, vores evne til at bryde mønstre og begrænsninger og mister den nære kontakt til vores følelser og intuition.


På dette 4 dages retreat vil vi gennem yoga, meditation, chant, mindful walking og interaktive processer skabe kontakt til det sted i dig, hvor din Vildkvinde bor og genopdage din naturlige medfødte kraft.


Vi bor privat ved Dueodde med havudsigt og grund ned til stranden og laver dette til vores base for retreatet


Ankomst til Bornholm onsdag eftermiddag/aften så vi kan mødes til let yoga kl 20 med efterfølgende aftensmad og hygge. Husene er åbne fra kl 16.


Indkvartering vil være i 2 huse hvor i bliver fordelt på 1 - 2 mandsværelser med fælles toilet og bad.


Torsdag og fredag vil forløbe med yoga, meditation, mudras , chant og mindful walking i den Bornholmske rå natur....

Her vil være masser mulighed for alene tid hvis man ønsker og husene rummer masser hygge og nærvær til den sociale også...


Dette retreat er for alle og særligt for dig der vil gå lidt dybere ind i din feminine natur og genopdage dit eget potientiale og rå vildskab!


Afgang vil være efter yoga og brunch lørdag men du er også velkommen til at blive til gåtur ved stranden og tage eftermiddags færgen hjem... your choise!


Færge og transport til og fra Bornholm skal du selv booke og vi laver gerne en fælles Facebook grupe hvor man kan koordinere samkørsel m.m.


Det vil blive en lille intim gruppe og derfor begrænsede pladser....Det skal du gøre for at komme med:


Book din plads på info@yogamandala.dk og indbetal depositum på 2.000 kr på mobilepay 25210585 konto 2268 3491 454 031.

(Opgiv natur)


Depositum er ikke refunder bart. Du kan finde en anden der vil overtage din plads.


De resterende 1.900 kr. betales inden 15. marts 2018.


Prisen for retreaten inkluderer ophold med brunch, Te og snacks og undervisning 2 gange dagligt og brug af de dejlige faciliteter på stedet.


Vi forbeholder vores ret til at aflyse hvis ikke der er 6 deltagerer på inden 15. marts 2018. Penge i det tilfælde vil blive refunderet inkl. depositum.


Copyright © YOGAMANDALA - Holmetorvet 5-7 - 3400 Hillerød - CVR nr. 31218276 - info@yogamandala.dk