Retreat Yourself

{Re}treat Yourself

Nye datoer på vejFred, rum og nærvær på Mallorca.

Nyd 4 dage Prana Flow yoga på dette fredsfyldte sted med højt til loftet. Vi dykker ned i den helt specielle ånd der er på stedet, og tager den helt ind sanseligt gennem yogaens terapeutiske flow. Her er plads og rum til at skærpe energien og blive fyldt helt op med dyb næring og ro.


På dette re-treat vil du åbne op til det unikke og uopdagede potentiale i dig. Det du måske ikke vidste, du havde i dig. Vi vil arbejde med at opnå og styrke den dybere kontakt til din indre kraft. Der hvor du er og kan være den, du er. Du vil få fokus og tid til dig selv, så du vender hjem med større overskud i en bedre udgave af dig selv.


På dette re-treat er det formålet at søge ind i dig selv og finde din naturlige evne til at skabe.


Vi praktiserer yoga 2 gange dagligt; morgen energizer for energi vækkelse og Lunar flow  eftermiddag med blidt nektar til krop og sjæl.


Der bliver en lille eksklusiv gruppe – ”to {Re}treat yourself”. 


Underviser: Kristina Lindberg VedøeStedet vi skal bo er en renoveret karakteristisk Finca fra 1570 der er indrettet til et intimt Home Hotel. Hotellet ligger i udkanten af ​​en landlig landsby Lloseta, beliggende ved foden af Tramuntana-bjergene midt på Mallorca. En indbydende atmosfære og personlig opmærksomhed er nøgleordene for stedet, som både ses og mærkes til mindste detalje.


Værelserne (alle dobb.) med en-suit badeværelser har en middelhavs atmosfære med et strejf af humor og elegance.


Standart Værelse


Der er 5 standard dobb. værelser, alle med badeværelse, WiFi, hårtørrer, håndklæder og te/kaffe faciliteter.Deluxe værelse


Yderligere 3 Deluxe dobbelt værelser med fritstående bad, WiFi, hårtørre, morgenkåber, håndklæder, aromaterapi sæber og te/kaffe faciliteter. Her er virkelig kræset for detaljerne.


Deluxe værelse koster kr. 500,- ekstra pr. person


Eneværelse koster kr. 1000,- ekstra pr. person
Haven er en smuk frugtplantage, hvor der er skabt små oaser til trække sig tilbage, slappe af og regenerere mellem yoga. En stol eller hængekøje under et frugttræ, en solseng til poolen eller nyde et glas vin i den duftende gårdhave.


Da vi bor for foden af Tramuntana bjergene, som er kendte for deres højder men i særdeleshed for deres smukke vegatation og "hiking" ruter, er her rig mulighed for at vandre mellem yoga og opleve den særlige tilstand af ro og natur.


Lets make "more" beautiful memories together...


Glæder mig så meget til at guide dig disse særlige dage vi har sammen.


Om mani Padme Hum (juvel in the Heart)


108 Blessings Kristina


Det skal du gøre for at komme med:


Book din plads på info@yogamandala.dk og opgiv navn på deltager, mobil nummer samt værelsestype samt hvem du evt. vil dele værelse med.


Indbetal depositum på 3000 kr på mobilepay 25210585 konto 2268 3491 454 031.


Depositum er ikke refunder bart. Du kan finde en anden der vil overtage din plads.


Book din flybillet. Des tidligere des billigere.

F.eks. Afgang fra København 17. oktober kl  16.45 Norwegain

Hjemrejse 21. oktober kl 11.35 Primera Airlines


Der er udcheckning fra hotel 21. oktober kl 11, denne dag laver vi tidlig morgen praksis, morgen mad og så afgang.


Vælger du at komme tidligere mødes vi i lufthavnen kl 19.45 tiden. Vil du blive på Mallorca og udforske området med senere hjemrejse er du velkommen. Vi bor meget centralt og der er kort til alt. F.eks 20 min med bil til kyststrækning med trekking langs havet, små skønne byer med bugter og byliv.


Påregn lidt penge til dele taxi op til vores sted. Tager ca. 20 - 25 min.


Rest betaling:

De resterende fra kr. 2950,-  (Early bird) eller kr. 3450,- hvis normal pris + merbetaling ved Deluxe eller eneværelse betales inden 1. september 2018.


Prisen for retreaten inkluderer ophold med stor lækker brunch, Te/kaffe og undervisning 2 gange dagligt og brug af alle de dejlige faciliteter på stedet.


Vi forbeholder vores ret til at aflyse hvis ikke der er 8 deltagerer på inden 1. september 2018. Penge i det tilfælde vil blive refunderet inkl. depositum.


Om Shanti Shanti Shanti....
Copyright © YOGAMANDALA - Holmetorvet 5-7 - 3400 Hillerød - CVR nr. 31218276 - info@yogamandala.dk