Om Yogamandala

Hvem er vi?Kristina Lindberg Vedøe


Kristina har siden 2004 arbejdet professionelt med yoga og meditation hos private og i erhvervslivet. Hun afholder løbende yoga workshops og silence- og fordybelses- retreats i ind- og udland.


Kristina mødte yoga og meditation i 1997 og har siden rejst i b.la. Østen og deltaget i kurser og retreats for at udvikle og tilegne sig viden om yogaens holistiske lære.


I 2004 skiftede Kristina et dynamisk erhvervsliv ud i arkitektbranchen. Hun har lige siden guidet utallige til en stærkere krop og et roligere balanceret sind! Yoga handler bl.a. om at navigere gennem bevidsthed i alle handlinger i livet. Dermed ro, klarhed, glæde og overskud selv i en dynamisk hverdag.


Certificerede uddannelser

2003 uddannet 200 timer yogauddannelse i Sri Sri yoga (Indien/Tyskland)

2003-2004 uddannet 1000 timer Art of Breathing coach (Tyskland) yoga, meditation og stresshåndtering

2004 uddannet 200 timer yogauddannelse i Ahstanga vinyasa yoga

2005 uddannet Reiki healing niveau 1 og 2

2008 Teachers training 100 timer Restorativ Yoga Judith Lasather

2010-2012 Diverse "Intensive" og Immersions med Godfrey Devereux

2013 Teachers Training Restorative Yoga "yoga as Mind-body medicine" Bo Forbes

2013-2014 Uddannelse i 200 timer Prana vinyasa Flow i Danmark

2014 - Student of Samudra Global School of Living Yoga by Shiva Rea (Prana Vinyasa Flow)


"For mig er yoga et frirum, hvor jeg  lærer mig selv bedre at kende og møder verden med nye øjne. Bruger den viden og visdom som denne gamle tradition og livslære indeholder, og intregrerer den i en moderne kontekst. René  Lindberg Vedøe


René har siden 2002 arbejdet professionelt med erhvervsfolk og private der er diagnosticeret med stress, behandlet og hjulpet dem til et bedre liv med mindre stress.


Tusinder af søgende mennesker har René Lindberg Vedøe undervist i meditation eller yoga, afholdt årlige retreats i ud og indland, samt gennemført et stort antal workshops.


På baggrund af mange positive forespørgelser, kontakter og feedback valgte René i 2002 at skifte et normalt arbejdsliv ud med fuldtids behandling og undervisning.


Det har hjulpet mange med helbredet, givet dem store oplevelser og klarhed i sind og sjæl. Bedre fokus og koncentration så de rigtige beslutninger bliver taget, et lettere og lykkeligere liv.


Certificeret underviser og behandler indenfor:

  • Stressbehandling
  • Meditation
  • Yoga
  • Åndedræts øvelser
  • Kranio-Sakral Terapi

 Stine Bøtker Høj


Stinne har haft yoga inde på kroppen siden 2008, og siden hendes møde med Jivamukti Yoga i 2013, har hun været dedikeret til denne metode. Hun underviser i Jivamukti Yoga hos Yogamandala og er 300-timers certificeret Jivamukti underviser.


I løbet af en Jivamukti-time med Stinne kan du forvente at få kroppen blødgjort gennem kraftfulde, legende asanas udført til lækre playlister, få smurt stemmebåndet når vi chanter, opleve en åbenhed i kroppen gennem vejrtrækningsøvelser samt blive afspændt og afslappet med meditation, afspænding og massage.

Stinne ønsker at videregive de samme positive og opløftende oplevelser, hun selv har fået - og stadig får - gennem Jivamukti Yoga. Efter en time vil du føle dig opløftet, let og glad; egenskaber, som vi åbner op for gennem yogapraksissens mange aspekter. Vi vil arbejde med hele kroppen i takt med vejrtrækningen og bevæge os i et dynamisk flow, som hjælper os til at give slip på vores tankemylder og vender vores fokus tilbage til nuet.
Lotus Anne Noa Bruun


Lotus har siden år 2015 haft fokus på at undervise i en Highvibe livsstil: opløftende energi, glæde og bevidst kreativitet. Hun er smaskforelsket i den power og magi der findes i vores vejrtrækning, og hun begyndte allerede i en alder af 13 år at mediterer, og har siden brugt det som en daglig måde at nærer hende selv og finde nærværet og klarheden i hverdagen.


Lotus har 9 års erfaring med yoga, hvoraf 3år er med Kundalini yoga. Hun er passioneret Kundalini yogini, med et hjerte der banker for meditation, indre ro, hjertecentreret livsstil, selvkærlighed, et støttende nervesystem, nærvær, celle-næring og nuet.

Kundalini yoga er en holistisk yoga, der rummer alle aspekter af yogaen, som en livsstil. Den er kendt som bevidsthedens yoga eller husmandens yoga, og det er en yogaform der møder det moderne menneske med effektive vejrtrækningsøvelser, bevægelser, afspænding og mantraer, som på de fleste har en mærkbar effekt allerede efter kun én gang.


” Kundalini betyder ’Krøllen i min elskedes hår’ og er en livskræft vi alle har, som dvæler for enden af vores rygsøjle. Yoga betyder at forene og en Yogi er en der kan håndtere deres energi. Jeg tror på at en genvej til Glæde og en tilstand af indre ro og kærlighed, er at være bevidst om den energi vi giver vores celler, og det forhold vi har til os selv. Vi vælger vores liv, ved at vælge energien i vores liv. En støttende og nærende energi, eller en stressende og drænende energi. Yoga er som en stor indre genstart-knap, som giver en chancen for at lade op, lytte til sig selv og mærke sin energi, så man kan vælge igen og handle bevidst i livet.

Copyright © YOGAMANDALA - Holmetorvet 5-7 - 3400 Hillerød - CVR nr. 31218276 - info@yogamandala.dk