Om os

Hvem er vi?Kristina Lindberg Vedøe

Co-Indhaver af  Yogamandala


"Som de underlæggende strømme i vandene, lader jeg yogaen være mit konstante flow; dykker dybt ned og skaber de tætte forbindelser til mig selv. Som jordens evige fundament og støtte, finder jeg balance mellem "grounding" og det at give slip. Begge giver mig særlig næring og indsigt i hvert aspekt i mit liv".


Med over 20 års erfaring og praksis af yoga og meditation, er naturen blevet en særlig del af min hverdag og afspejles i min undervisning. Jeg elsker at undervise og skabe rum for yoga, viden, pranayama, mudra, chants og meditative flows og vigtigst - holde rum for dig! 


Mine elever er blevet min yoga familie (kula) som jeg nærer dyb respekt og beundring for. Det er med stor ydmyghed at være vidne til yogaens uanede dybder og transformation, der skaber forvandling i vores liv, når først vi lukker den ind.


Med adskellige certificerede yogauddannelser siden 2003, ERYT 500.

Heraf kan nævnes Sri Sri Yoga 200 t, Art of Breathing coach, Mind and body medicine,  Reiki Healing, Tantrisk  filosofi studier, Student of Samudra Global School of Living Yoga by Shiva Rea (Prana Vinyasa Flow) ERYT 200 og Urban Priestess uddannelse er jeg løbende på kursus eller uddannelse. Jeg er nok det man vil kalde en yoga "junkie":)


Glæder mig til at møde dig i yoga rummet....
René  Lindberg Vedøe

Co-indehaver af Yogamandala


René har siden 2002 arbejdet professionelt med erhvervsfolk og private der er diagnosticeret med stress, behandlet og hjulpet dem til et bedre liv med mindre stress.


René har stor erfaring i meditation,  yoga og mindfulness, om har selv praktiseret siden 1993.


På baggrund af mange positive forespørgelser, kontakter og feedback valgte René i 2002 at skifte et normalt arbejdsliv ud med fuldtids behandling og undervisning.


Det har hjulpet mange helbredsmæssigt og  givet dem større klarhed i sind og sjæl samt bedre fokus og koncentration, så de rigtige beslutninger bliver taget - et lettere og lykkeligere liv.


Certificeret underviser og behandler indenfor:

  • Stressbehandling
  • Meditation
  • Yoga
  • Åndedræts øvelser
  • Kranio-Sakral Terapi

 Stine Bøtker Høj


Stinne har haft yoga inde på kroppen siden 2008, og siden hendes møde med Jivamukti Yoga i 2013, har hun været dedikeret til denne metode. Hun underviser i Jivamukti Yoga hos Yogamandala og er 300-timers certificeret Jivamukti underviser.


I løbet af en Jivamukti-time med Stinne kan du forvente at få kroppen blødgjort gennem kraftfulde, legende asanas udført til lækre playlister, få smurt stemmebåndet når vi chanter, opleve en åbenhed i kroppen gennem vejrtrækningsøvelser samt blive afspændt og afslappet med meditation, afspænding og massage.

Stinne ønsker at videregive de samme positive og opløftende oplevelser, hun selv har fået - og stadig får - gennem Jivamukti Yoga. Efter en time vil du føle dig opløftet, let og glad; egenskaber, som vi åbner op for gennem yogapraksissens mange aspekter. Vi vil arbejde med hele kroppen i takt med vejrtrækningen og bevæge os i et dynamisk flow, som hjælper os til at give slip på vores tankemylder og vender vores fokus tilbage til nuet.
Susanne Visler


Min personlige yogarejse startede i 2006 i mit møde med Astanga Yoga. Astanga yoga er en fysisk krævende Yang praksis og er i dag rygraden i min daglige praksis.


I de senere år er denne praksis blevet suppleret med YIN yoga som jeg er passioneret tilhænger af og som jeg finder nærende og balancerende for den fysiske krop men også for sindet.

Jeg finder stor glæde ved at studere og lære om Yoga og meditation, som synes at være en uudtømmelig kilde til viden, fordybelse og visdom. På mine klasser tager disse elementer med i min undervisning.


Jeg har i alle årene fået inspiration, deltaget i workshops og Yogalærer uddannelser både i Danmark og udlandet. Jeg er certificeret Yin yoga Lærer fra Sattva Yoga og har også en uddannelse som Yinyoga massør.


Mine lærere og inspiration gennem tiden er Eskil Schilling; Susanna Finocchi; Mari Nordstrøm ; Henning Daverne; R.Sharath Jois;  R.Saraswathi Jois , Richard Freemann; Petri Raisanen, David Swenson ,David Robson , Mark Darby.


Derudover er jeg uddannet sygeplejerske har 2 voksne børn og arbejder til daglig som klinisk koordinator


Copyright © YOGAMANDALA - Holmetorvet 5-7 - 3400 Hillerød - CVR nr. 31218276 - info@yogamandala.dk