Om os

Om os


René og Kristina er drivkraften og hjertet bag Yogamandala.

Vi er sjælevenner og har dannet par siden midt 90érne.


Rene´praktiserede allerede dengang TM (meditation), yoga og åndedrætsforløsning, og hurtigt var Kristina også passioneret yogi. Dette blev startskuddet på en lang solid praksis, selvudvikling og sjælerejse sammen. Vi har over 60 års erfaring til sammen og levet af vores undervisning siden 2003. 


Vores tilgang til yoga er - at alle kan lave yoga og her er plads til alle - også dig. Vi møder dig, der hvor du er og lader dig forme din yogapraksis sammen med os. Det magiske ved yoga er nemlig at dele rum, og lærer af hinanden. Det er en gensidig praksis. Yoga kan bare noget særligt.


Fra "devotes" i bedste Guru-stil, til fysisk yoga udøver, Ayur Veda, Viden og selvindsigt, nærer vi dyb ære, respekt og taknemmelighed for traditionen, men anderkender også, at yoga skal tilpasses den enkeltes behov, som en moderne yogi med nordisk islæt. Vi er drevet af søgen, nysgerrighed og passion. En uendelig appetit på at leve livet, være nærværende og udvikle os. Det vil vi blive ved med.   


Som par, har vi fundet os tilrettet som familie i parcelhus kvarter i Allerød, op af skov og natur, med 2 børn, hunde, sunde interesser, hobbys og elsker at dyrke andre former for motion.

Kristina Lindberg Vedøe


Jeg er stærkt forbundet med naturen og finder stor glæde og inspiration gennem den.


I min undervisning arbejder jeg med elementerenes naturlige flow og "prana" (livsenergi), som vores guide. Bruger kroppens bevidsthed til at åbne op til mere glæde, frihed og indsigt på alle de planer det er muligt. Jeg elsker at dele min undervisning, og være den guide, støtte eller håndrækning, der kan hjælpe dig bedst muligt i din yoga og personlige udvikling som finder sted på yogamåtten.


Er Prana Flow uddannet af Shiva Rea, som er grundlæggeren af Prana Flow og Priestess (kvinde mentor og vejleder).


Jeg er mor, kæreste, Healer, mentor, åndedræts facilitator og shadow tracker med mere end 20 års undervisningserfaring.


Elsker mine løbeture i skoven, hvor jeg også finder frihed i krop og sind.


René Lindberg Vedøe


Jeg var på mit første TM (Transcendental meditation) kursus i 1992 og har siden udforsket og arbejdet med forskellige typer og linier af  meditationsteknikker og redskaber.


Yoga og meditation understøtter hinanden og derfor lå det i kortene at yogaens brede viden og kropsbevidsthed også blev en del af den daglige praksis.


Har undervist fuld tid i yoga og meditation siden 2003 og har en bred viden og forståelse af yoga og medtitaion såvel som stor erfaring med at arbejde med folk i stress relaterede situationer og tilstande. 


I 2005 blev jeg certificeret som kranial-sakral terapeut fra Standley Rosenberg Instituttet og tidligere i 2001 ReikiHealer. Jeg kombinerer de 2 behandlingsformer samt åndedræts facilitering i mine behandlinger med stor effekt.


Jeg har lavet 5 Ironman, løbet vasaløbet, cyklet på cykelhold og er stor Golf entuiast.