Om os

Om os

Kristina Lindberg Vedøe

Co -indehaver og gift med René


Som barn og ung husker jeg, at jeg hele tiden søgte efter noget "mere" - men vidste ikke hvad og heller ikke hvor jeg skulle gå hen. Først som 22 årig (1997) deltog jeg i mit første yoga, åndedræt og meditation og selvudviklingskursus. 


For første gang oplevede jeg "forbundethed" til mig selv. At mit møde med mig selv, var en dybere relation, som jeg havde længtes efter at kende bedre. Og at denne relation også skulle vise sig at være den bærende kraft og bevidsthed lederskab i mit liv. Det blev starskuddet til den meget givende, udfordrende og lykkebringende livsrejse, jeg bevæger mig på. 


Siden da blev yoga, Kriyas, meditation og Shadow Tracking min hverdag, min opvågning og mit bidrag til verden. 


I min undervisning arbejder jeg med elementernes naturlige flow og "prana" (livsenergien) som vores guide. Bruger vores krop som en "mandala" (den form der indeholder essensen) så vi kan åbne op til vores bevidsthed i alle de planer det er muligt. Jeg elsker at dele min undervisning og være den guide, støtte eller håndsrækning der kan hjælpe dig bedst mulig i din yoga og personlige udvikling som finder sted på yogamåtten.


Er Prana Flow uddannet af Shiva Rea, som er grundlæggeren af Prana Flow.

Jeg er Mentor, Healer, Mor, Nature Lover, Priestess & Female Awakening med over 20 års undervisnings erfaring. 3000 timers uddannelse og +10000 timers undervisning.

René  Lindberg Vedøe

Co-indehaver og gift med Kristina 


René deltog på sit første TM (Transcendental meditation) i 1992 og har siden udforsket og arbejdet med forskellige typer og linier af  meditationsteknikker og redskaber.


Yoga og meditation understøtter hinanden og derfor lå det i kortene at yogaens brede viden og kropsbevidsthed også blev en del af den daglige praksis.


René har undervist fuld tid i yoga og meditation siden 2003 og har en bred viden og forståelse af yoga og medtitaion såvel som stor erfaring med at arbejde med folk i stress relaterede situationer og tilstande. 


I 2005 blev René uddannet certificeret som kranial-sakral terapeut fra Standley Rosenberg Instituttet og i 2001 ReikiHealer. René kombinerer de 2 behandlingsformer i sine behandlinger med stor effekt.