Corona guidelines

CORONA GUIDLINES 26/10


Vi er gået ind i en ny fase med med nye regeringsrestriktioner og dermed nye eventyr for vores yoga familie, som vi er så taknemmelige for, at du er en del af.


Mere end nogensinde har vi brug for at stå sammen, støtte hinanden og sørge for, at vi alle forbliver raske og sunde.


16 elever på alle 60 og 75 min klasser 

Alle klasser vil nu være på 60 og 75 min og vil have max 9 elever i hver ruminddeling. For at sikre så mange kan deltage i undervisningen så muligt, laver vi online streaming på 2 hold om ugen til at starte med, så du får oplevelsen af at være med i klassen, uanset hvor du er. Disse timer er udelukkende live streaming (ingen replay sendt ud) men lagt i content library (dit online bibliotek).


Ingen måtte, ingen maske, ingen adgang

Desværre skal vi også være strenge - medbring altid din egen måtte og udstyr. Masker skal bæres når du kommer og går - til og fra garderoben. I salen ingen maske.


Afmelding 4 timer før

For at sikre, at alle får en rimelig chance for at komme til klasser, kan du nu aflyse dine klasser 4 timer i forvejen. Afmelding kan ikke ske på sms.Vi håber at være i stand til at gå tilbage til det normale så hurtigt som muligt, og håber, at du i det mindste har mulighed for at opleve at komme med på de yogaklasser du ønsker og dele yoga med andre.


Tak for al din kærlighed og tålmodighed i denne alternative tid.


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på email info@yogamandala.dk


Tusind tak for dig


Kærligst 


René og Kristina