Behandlinger og private hold

Behandlinger og Enetimer


I Yogamandala kan du booke behandlinger og private yogahold. Book din reservation til behandling hos terapeuten.


Underviser fra Yogamandala


(Spørg om pris og varighed)


Book en underviser til et længere kursus eller specielle begivenheder. Det er muligt, at vores underviser kommer til dig på fx din arbejdsplads, på en speciel placering eller begivenhed.


Skriv til: info@yogamandala.dk


Underviser fra Yogamandala


600,- / 60 min

750,- / 90 min


Hvis du ønsker at dykke dybere ind i din yogapraksis, kan en privat klasse være en god måde at lære din unikke krop at kende på et dybere niveau ...


Skriv til:  info@yogamandala.dk


Med Kristina


650,- / 60 min


Forestil dig følelsen af ​​at synke ind i en dyb og lykkesalig hvilestilling, mens dine fødder får den gamle tibetanske version af zoneterapi. Langsomt og lidt modvilligt, kommer du tilbage til din krop og ruller over på maven, hvor oplevelsen af blide dråber af æteriske olier falder dråbevist ned på din ryg og påføres din ryg og trætte muskler. Disse olier bliver herefter "feathered in" ved hjælp af en rygsøjle-teknik, inspireret af indianerne, kombineret med massage. Du kan ikke blive mere forkælet end dette!


Skriv til: info@yogamandala.dk


Med René


650,- / 60 min


Med blide tryk og bløde hænder lindrer René ubalancer og smerter forårsaget af blandt andre hjernerystelser, migræne, koncentrationsproblemer, nakke- og rygproblemer, traumer osv. Efter en behandling kan man opleve en fredelig fornemmelse i kroppen og et længere mellemrum mellem det normale konstant strøm af tanker.


Skriv til: info@yogamandala.dk