Yoga hos os

Yoga hos os

Yoga betyder "at forene" eller "blive hel", og er en erkendelse af, at der ikke findes adskillelse - hverken indeni eller omkring os - Alt er forbundet. Det arbejde og den praksis vi laver på yogamåtten, selvom det opleves personligt, bidrager faktisk til alt.


Alt hvad vi foretager os i den personlige arena, har en effekt og påvirkning på, hvordan vi ser os selv, og hvordan vi står op for vores fællesskab. Hvis du gerne vil gøre en forskel for dig selv og andre, starter din praksis lige her. Første skridt er dog din villighed, til at gøre en forskel. Book din plads her


Vores undervisning beror på over 25 års erfaring hver især, og den viden og passion, der er blevet givet i arv fra vores "mestre" og vejledere gennem årene. Vores undervisning vil bringe personlig og livsfremmende forandring, fysisk, mentalt og åndeligt (evnen til at forbinde).


For bedre at understøtte din personlige proces og udvikling i din yogapraksis, underviser vi differentieret. Alle kan deltage. 

Prana Flow

I Prana Flow bevæger man sig rytmisk og i takt med åndedrættet som en dans, hvor den ene yogastilling afløser den næste. Det naturlige flow styrker og afbalancerer, og skaber harmoni i krop og sind. Prana åbner for din kreativitet, øget fokus og kropsglæde. Denne yogaform er for dig, der gerne vil forbinde dig selv på dybere plan med krop, åndedræt og sind.


Prana flow er et vinyasa flow, der arbejder med de rytmer og pulseringer, viden og cellulær intelligens der ligger i de 5 elementer, med dig som det 5 element der forener alt. Vi følger solen, månen og stjernebilledet, så vores praksis altid er i alignment med vores komiske puls og vibration.


Du vil opleve pranayama (åndedrætsøvelser), mudras, der åbner energien, og bandha (kropslåse) der holder på energien, alignment for rigtig udførelse af stillingerne. Undervisningen afsluttes med afspænding (shavasana), hvor kroppen afspændes. Teknikkerne i Prana Flow bringer os ind i en rytmisk balancet tilstand som bidrager til vores "every-day" energi, kreativitet, relationer, vores natur og livet. "Living Vinyasa". Alle kan deltage

Prana Yin

Prana Yin er en stille, meditativ form for yoga, hvor vi arbejder med prana gennem åndedrættet og længden i stillingerne - som typisk holdes 3-6 minutter. 


Det er en yogaform, hvor du gennem “aktiv afspænding” arbejder med at slappe af og give slip, samtidig med at du frigør spændinger i muskler og led, balancerer nervesystemet og øger gennemstrømningen i bindevævene.


Det langsomme tempo, de indbyggede åndedrætsøvelser og de nøje udvalgte stillinger i hver praksis, fremmer processen af at slippe stress og blokeret energi følelsesmæssigt og mentalt.


I Prana Yin mærker vi den dybe omsorg for os selv og selvkærligheden blomstre. Der fokuseres på nænsomhed, væren og forbindelsen til den indre fred i os selv.


Prana Yin er særlig godt i perioder hvor du føler dig svag, træt eller stresset, har skader eller føler dig sårbar. Eller i perioder hvor du og dit liv er under stort press og omvæltning.


Alle kan deltage

Breath works

Åndedrættet er et meget effektivt redskab til at flytte energi og udrense trauma, angst og vrede som er ophobet i vores nervesystem. Det klarer vores sind og tillader kærlighed at blomstre i vores hjerterum.


De gamle yogis vidste det - Åndedrættet virker og det tranformerer alt når vi vælger bevidst at bruge det. 

Gennem denne dynamiske åndedrætsøvelse efterfulgt af afspænding, opnår du at skabe balance og ro i krop og sind. Slippe overskydende stress og få fornyet energi. Mærke følelsesmæssig balancering og dyb ro. Vores åndedræt kan noget helt særligt og det opleves her.

Hatha Yoga

I Hatha Yoga kan du forvente flow og varme i kroppen på en behagelig og balancerende måde. Her er der fokus på at vække kroppen,  berolige sindet og åbne hjertet. Der undervises rolige sekvenser af yogastillinger for at fremme en balance mellem krop og sind, skabe sundhed i kroppen, og give fysisk og mental ro, styrke, stabilitet, udholdenhed og fleksibilitet.


Denne klasse omfatter alle aspekter af en traditionel Hatha yoga klasse,  bare i et blidt flow - Stillinger, åndedræt,  åndedrætsøvelser og meditativt sind -  mens din koordination udfordres gennem bevægelse.


Alle kan deltage.

Soul Flow

I Soul Slow bevæger vi os langsomt og nærværende - tuner ind i den balancerende beroligende puls, som er i os. Her er fokus på de bløde overgange, de dybe lange stræk og den naturlige  rytme. Opmærksomheden vendes indad og ro og nærvær opstår - vi møder os selv i hvert et åndedræt og stilling.


Vi arbejder med det centrale nervesystem, bindevæv, åndedrætsøvelser og restorative stillinger som et redskab til at skabe indre ro. 


Klasserne er tema orienteret gennem visdomsfrø, fortællinger myter m.m. så tema og krop smelter sammen.


Soul Flow giver dig mulighed for at møde det mere "uberørte" i dig selv (stilheden) - det møde du ofte længes efter, men ikke altid tillader sig selv at træde ind i.


Alle kan deltage.

Allow yourself to enjoy

all of life,

including you...