Yoga hos os

Yoga hos os


Yoga betyder "at forene" eller "blive hel", og er en erkendelse af, at der ikke findes adskillelse - hverken indeni eller omkring os - Alt er forbundet. Det arbejde og den praksis vi laver på yogamåtten, selvom det opleves personligt, bidrager faktisk til alt.


Alt hvad vi foretager os i den personlige arena, har en effekt og påvirkning på, hvordan vi ser os selv, og hvordan vi står op for vores fællesskab.

Hvis du gerne vil gøre en forskel for dig selv og andre, starter din praksis lige her. Første skridt er dog din villighed, til at gøre en forskel.

Book din plads her


Vores undervisning beror på over 25 års erfaring hver især, og den viden og passion, der er blevet givet i arv fra vores "mestre" og vejledere gennem årene. Vores undervisning vil bringe personlig og livsfremmende forandring, fysisk, mentalt og åndeligt (evnen til at forbinde).


For bedre at understøtte din personlige proces og udvikling i din yogapraksis, underviser vi differentieret. Alle kan deltage.  

Elemental Vinyasa (Soft & Strong)

I Elemental vinyasa bevæger man sig rytmisk og i takt med åndedrættet som en dans, hvor den ene yogastilling afløser den næste. Det naturlige flow styrker og afbalancerer, og skaber harmoni i krop og sind. Elemental vinyasa åbner for din kreativitet, øget fokus og kropsglæde. Denne yogaform er for dig, der gerne vil forbinde dig selv på dybere plan med krop, åndedræt og sind.


Du vil også opleve pranayama (åndedrætsøvelser), mudras, der åbner energien, og bandha (kropslåse) der holder på energien. Undervisningen afsluttes med afspænding (shavasana), hvor kroppen afspændes. Der er aldrig to ens timer, da undervisningen følger årstiden, månens cyklus og planeternes placering.


Derudover lærer Elemental vinyasa os kroppen at kende gennem elementerne: Jord, vand, ild, luft og æter. Hvert af disse elementer repræsenterer en særlig form for energi og en indre viden og er et kraftfuldt redskab til at finde balance. Der er fem elementer, fem bevidsthedslag i kroppen, fem aspekter af bevidsthed i vores sind (indre og ydre), fem organer for handling og fem sanseorganer, som vi modtager viden gennem. De integreres i Elemental vinyasa som Earth flow, Water flow, Fire flow og Air flow.


Strong er en dynamisk, varmende praksis med fokus på stående stillinger og energiopløftning. Soft er en beroligende feminin praksis, med blide overgange og omfavnelse.


Alle kan deltage

When you change the way you look at things, the things you look at change.....


Make Change

Make Change er en online 30 min session, hvor vi sammen laver forskellige øvelser for at skabe forløsning, afspænding, forandring, energi, fokus og tilstedeværelse. 


Disse sessioner er for dig der gerne vil overkomme stadier stress, angst, frygt eller anden form for tilført spænding i krop, sind og ånd, eller måske bare en "time out" eller tilførsel af noget godt.


Øvelserne er forskellige fra gang til gang og er både, åndedrætsøvelser (energifyldte og beroligende), frie bevægelser, visualiseringer, guidet meditationer m.m.


En ting er sikkert, efter denne session, vil du kunne mærke forandring :)


Alle kan deltageEverybody go through hard times in their lifes.

In stead of being a victim of emotions,

be the change of your life...

Rise and Shine

Hver dag er en ny begyndelse, ny oplevelse i og med dig selv, og din dag former sig efter det mindset du sætter for dagen.


Rise and Shine er en morgen praksis med pranayama (åndedrætsøvelser), yoga øvelser for gennemstrømning i kroppen og sind og afspænding for dybere indsigt.


Vi sætter intention for dagen og os selv, så det vi møder kommer fra det stille balancerede sted indeni. Den bedste start på dagen med masser af energi, overskud og harmoni....


Keep shining......

Hatha Yoga

I Hatha Yoga kan du forvente flow og varme i kroppen på en behagelig og balancerende måde. Her er der fokus på at vække kroppen,  berolige sindet og åbne hjertet. Der undervises rolige sekvenser af yogastillinger for at fremme en balance mellem krop og sind, skabe sundhed i kroppen, og give fysisk og mental ro, styrke, stabilitet, udholdenhed og fleksibilitet.


Denne klasse omfatter alle aspekter af en traditionel Hatha yoga klasse,  bare i et blidt flow - Stillinger, åndedræt,  åndedrætsøvelser og meditativt sind -  mens din koordination udfordres gennem bevægelse.


Alle kan deltage.


- Only nature can teach you

spontaneous free movements -

Soul Flow

I Soul Slow er der fokus på de bløde overgange, de dybe lange stræk og den langsomme rytme. Opmærksomheden vendes indad og ro og nærvær opstår - vi møder os selv i hvert et åndedræt og stilling.


Vi arbejder med det centrale nervesystem, bindevæv, åndedrætsøvelser og restorative stillinger som et redskab til at skabe indre ro. 


Soul Flow giver dig mulighed for at møde det uberørte i dig selv - det møde du længes efter, men ikke altid tillader sig selv at træde ind i.


Alle kan deltage.Breath works

Åndedrættet er et meget effektivt redskab til at flytte energi og udrense trauma, angst og vrede som er ophobet i vores nervesystem. Det klarer vores sind og tillader kærlighed at blomstre i vores hjerterum.


De gamle yogis vidste det - Åndedrættet virker og det tranformerer alt når vi vælger bevidst at bruge det. 

Gennem denne dynamiske åndedrætsøvelse efterfulgt af afspænding, opnår du at skabe balance og ro i krop og sind. Slippe overskydende stress og få fornyet energi. Mærke følelsesmæssig balancering og dyb ro. Vores åndedræt kan noget helt særligt og det opleves her.

Allow yourself to enjoy all of life,

including you...