Priser 2023


Kære dig, Velkommen.

Hvor fantastisk du er her.

Nye hold forløb fra marts 2023


Yoga forløb med os, er en dedikerede og personlige måde du kan arbejde med dig selv på. Vi er her for dig, gang på gang,

hver uge vi ses, så du kan mærke værdien af yogaen og give dig selv, netop det du har brug for, når vi er sammen.


Der er forskellig forløb for en hver smag og behov. Vælg det der kalder mest på dig:)

Hvis vi er startet, så klick ind alligevel og se om der er plads (du betaler kun for de gange du deltager).


Ved bookning af forløb, har du ret til 1 drop-in klasse, hvis der er en af gangene du ikke kan møde op:)

Der er rabat på drop-in klasser for forløb deltagere.


.

Subtle Vinyasa Flow (I)

Mandage 17.30-18.45

8. maj - 26. juni 2023

Dkkr.: 1.050,-


Når du tilmelder dig til Subtle Vinyasa Flow 8 ugers forløb, bliver du tilmeldt 8 yogaklasser a´ 75 min.


Sutble Vinyasa Flow er et all-level yoga forløb som kombinerer et langsomt bevidst åndedrætsmønster med vinyasa yoga for at blødgøre dit nervesystem og balancere ind i ro og nærvær.


Hver klasse forbinder åndedræt og bevægelse, så du stille og roligt synker ind i din krop og lader bekymringer om verden m.m. falde. Hver gang vil du mærke at disse klasser får dybt ind i en tilstand af at alt bliver et med den "meditative" flow-tilstand som opstår. Des mere du kan give dig hen til åndedrættet, des mere vil du hengive dig til dig selv.


Dette forløb er designet til at skabe bedre og dybere resonans med dig selv og din verden, så din flow-tilstand navigerer med lethed og bevidsthed i dit liv.


Teknikkerne i Subtle Vinyasa Flow, giver dig dyb core styrke, Højt energi flow, bevidst åndedræt, klarhed i sind og harmoni i en dynamisk hverdag.


Underviser: Kristina

yoga hillerød

Hatha Yoga (begynder)

Mandage 20.00-21.00

8. maj - 26. juni 2023

Dkkr.: 1.050,-


Når du tilmelder dig til Hatha yoga 8 ugers forløb, bliver du tilmeldt 8 yogaklasser a´ 60 min.


I Hatha Yoga kan du forvente flow og varme i kroppen på en behagelig og balancerende måde. Her er der fokus på at vække kroppen, berolige sindet og åbne hjertet.


Der undervises rolige sekvenser af yogastillinger for at fremme en balance mellem krop og sind, skabe sundhed i kroppen, og give fysisk og mental ro, styrke, stabilitet, udholdenhed og fleksibilitet.


Denne klasse omfatter alle aspekter af en traditionel Hatha yoga klasse, bare i et blidt flow - Stillinger, åndedræt, åndedrætsøvelser og meditativt sind - mens din koordination udfordres gennem bevægelse.

Alle kan deltage.


Underviser: René

Prana Flow

Onsdage 17.30 - 18.45

10. maj - 28. juni 2023

Dkkr.: 1.050,-


Når du tilmelder dig til Prana Flow 8 ugers forløb, bliver du tilmeldt 8 yogaklasser a´ 75 min.


I Prana Flow bevæger man sig rytmisk og i takt med åndedrættet som en dans, hvor den ene yogastilling afløser den næste. Det naturlige flow styrker og afbalancerer, og skaber harmoni i krop og sind. Prana åbner for din kreativitet, øget fokus og kropsglæde. Denne yogaform er for dig, der gerne vil forbinde dig selv på dybere plan med krop, åndedræt og sind.


Prana flow er et vinyasa flow, der arbejder med de rytmer og pulseringer, viden og cellulær intelligens der ligger i de 5 elementer, med dig som det 5 element der forener alt. Vi følger solen, månen og stjernebilledet, så vores praksis altid er i alignment med vores komiske puls og vibration.


Du vil opleve pranayama (åndedrætsøvelser), mudras, der åbner energien, og bandha (kropslåse) der holder på energien, alignment for rigtig udførelse af stillingerne. Undervisningen afsluttes med afspænding (shavasana), hvor kroppen afspændes. Teknikkerne i Prana Flow bringer os ind i en rytmisk balancet tilstand som bidrager til vores "every-day" energi, kreativitet, relationer, vores natur og livet. "Living Vinyasa".

Alle kan deltage


Underviser: Kristina

Restorativ Yin

Onsdage 19.00-20.15

8. marts - 26. april 2023

Dkkr.: 1.050,-


Når du tilmelder dig til Restorativ Yin 8 ugers forløb, bliver du tilmeldt 8 yogaklasser a´ 75 min.


Restorativ Yin er en stille, meditativ form for yoga, hvor vi arbejder med prana gennem åndedrættet og længden i stillingerne - som typisk holdes 3-6 minutter.


Det er en yogaform, hvor du gennem “aktiv afspænding” arbejder med at slappe af og give slip, samtidig med at du frigør spændinger i muskler og led, balancerer nervesystemet og øger gennemstrømningen i bindevævene.


Det langsomme tempo og de nøje udvalgte stillinger i hver praksis, fremmer processen af at slippe stress og blokeret energi følelsesmæssigt og mentalt.


I Restorativ Yin mærker vi den dybe omsorg for os selv og selvkærligheden blomstre. Der fokuseres på nænsomhed, væren og forbindelsen til den indre fred i os selv. Er særlig godt i perioder hvor du føler dig svag, træt eller stresset, har skader eller føler dig sårbar. Eller i perioder hvor du og dit liv er under stort pres og omvæltning.

Alle kan deltage


Underviser: Kristina

1 Drop-In klasse

Dkkr.: 150,-


1 Klip til til drop-in klasser og til online live klasser.
Her kan du vælge den yoga klasse, som det passer dig.


Timerne varer 60 eller 75 min. Der er intet oprettelsesgebyr. Klippekort har en gyldighed på 6 mdr. og kan ikke opsiges eller sættes i bero.


Et klippekort er personligt og kan derfor ikke deles med andre.

Klippekort 8 gange

Dkkr.: 1.050,-


Klippene kan bruges til drop-in klasser og til online live klasser.
Med et klippekort til 8 klasser, kan du vælge din yoga, som det passer dig.


Timerne varer 60 eller 75 min. Der er intet oprettelsesgebyr. Klippekort har en gyldighed på 6 mdr. og kan ikke opsiges eller sættes i bero.


Et klippekort er personligt og kan derfor ikke deles med andre.

Luksus 1:1 med Kristina (60 min)

Dkkr.: 850,-


1:1 med Kristina er en helt særlig oplevelse. Her er den fulde opmærksomhed på dig og intet andet. Her kan du komme med særlige ønsker og få råd og vejledning specifikt til dig.


Afbud 24 timer før aftalt tid. Ved senere afbud betales fuldt beløb.