Priser 2023


Kære dig, Velkommen.

Hvor fantastisk du er her.

Nye hold forløb fra august 2023


Yoga forløb med os, er en dedikerede og personlige måde du kan arbejde med dig selv på. Vi er her for dig, gang på gang, hver uge vi ses, så du kan mærke værdien af yogaen og give dig selv, netop det du har brug for, når vi er sammen.


Der er forskellig forløb for en hver smag og behov. Vælg det der kalder mest på dig:)

Hvis vi er startet, så klick ind alligevel og se om der er plads (du betaler kun for de gange du deltager).


Ved bookning af forløb, har du ret til 1 drop-in klasse, hvis der er en af gangene du ikke kan møde op:)

Der er rabat på drop-in klasser for forløb deltagere.


.

Subtle Vinyasa Flow (I)

Mandage 18.00-19.15

21. august - 9. oktober 2023

Dkkr.: 1.050,-


Når du tilmelder dig til Subtle Vinyasa Flow 8 ugers forløb, bliver du tilmeldt 8 yogaklasser a´ 75 min.


Sutble Vinyasa Flow er et all-level yoga forløb som kombinerer et langsomt bevidst åndedrætsmønster med vinyasa yoga for at blødgøre dit nervesystem og balancere ind i ro og nærvær.


Hver klasse forbinder åndedræt og bevægelse, så du stille og roligt synker ind i din krop og lader bekymringer om verden m.m. falde. Hver gang vil du mærke at disse klasser får dybt ind i en tilstand af at alt bliver et med den "meditative" flow-tilstand som opstår. Des mere du kan give dig hen til åndedrættet, des mere vil du hengive dig til dig selv.


Dette forløb er designet til at skabe bedre og dybere resonans med dig selv og din verden, så din flow-tilstand navigerer med lethed og bevidsthed i dit liv.


Teknikkerne i Subtle Vinyasa Flow, giver dig dyb core styrke, Højt energi flow, bevidst åndedræt, klarhed i sind og harmoni i en dynamisk hverdag.


Underviser: Kristina

yoga hillerød

Hatha Yoga (begynder)

Mandage 19.30-20.30

14. august - 2. oktober 2023

Dkkr.: 1.050,-


Når du tilmelder dig til Hatha yoga 8 ugers forløb, bliver du tilmeldt 8 yogaklasser a´ 60 min.


I Hatha Yoga kan du forvente flow og varme i kroppen på en behagelig og balancerende måde. Her er der fokus på at vække kroppen, berolige sindet og åbne hjertet.


Der undervises rolige sekvenser af yogastillinger for at fremme en balance mellem krop og sind, skabe sundhed i kroppen, og give fysisk og mental ro, styrke, stabilitet, udholdenhed og fleksibilitet.


Denne klasse omfatter alle aspekter af en traditionel Hatha yoga klasse, bare i et blidt flow - Stillinger, åndedræt, åndedrætsøvelser og meditativt sind - mens din koordination udfordres gennem bevægelse.

Alle kan deltage.


Underviser: Kristina

Womans Yoga

Onsdage 17.30 - 18.45

16. august - 4. oktober 2023

Dkkr.: 1.050,-


Når du tilmelder dig til Womans Yoga 8 ugers forløb, bliver du tilmeldt 8 yogaklasser a´ 75 min.


Womans Yoga lægger vægt på det feminine aspekt af  yogaen, hvor vi bevæger os rytmisk og i takt med åndedrættet som en dans, hvor den ene yogastilling afløser den næste. Det handler om at skabe et naturligt flow i din kvinde krop, som både styrker og afbalancerer, og skaber harmoni din krop og dit kvindesind. 


Vi vil bevæge os rytmisk, elegant og med der åbner sig, som en rejse med dig selv, der udleves mens du er der. Yoga vil være spundet ind i Spirituel psykologi for kvinder, Viden, Story telling, affirmationer og selvindsigt. Vi oplever de 5 element der forener alt. Vi følger solen, månen og stjernebilledet, så vores praksis altid er i alignment med vores komiske puls og vibration.


Dette er for dig der gerne vil genforene dig selv med din feminine puls og power, opleve energi, kretivitet og selvindsigt - to know thyself. Undervisningen afsluttes med afspænding (shavasana), hvor kroppen afspændes. 

Alle kan deltage


Underviser: Kristina

Embodiment Yoga & Dance

Onsdage 19.00-20.15

11. oktober - 29. november 2023

Dkkr.: 1.050,-


Når du tilmelder dig til Embodiment Yoga & Dance 8 ugers forløb, bliver du tilmeldt 8 yogaklasser a´ 75 min.


Embodiment Yoga & Dance er en kombination af yoga stillinger der henledes til mere frie bevægelser, som udspringer fra Kalari. Det er en smuk måde at vække kroppen, guide den, være til stede i den, i en fri autentisk dans med dig selv. Vi arbejder med at kommunikere med kroppen, mærke energierne, skabe dybere Embodiment og hengive dig til din krop og dens måde at udtrykke sig  gennem fri dans. Det er her du bl.a vækker din ur og livskraft, som heler, forløser og opløser.


Rytmen bygges langsomt op og bevægelserne veksler mellem yoga og dans, på forskellige bevidsthedsniveauer for at skabe livsvarig glæde og forandring i din embodiment af dig. Dette forløb er for dig der gerne vil slippe opløfte dig ind i feminin energi, høj frekvens og åbne energierne, der ligger dybt inde i dig og venter på dig. Alle kan deltage


Underviser: Kristina

1 Drop-In klasse

Dkkr.: 150,-


1 Klip til til drop-in klasser og til online live klasser.
Her kan du vælge den yoga klasse, som det passer dig.


Timerne varer 60 eller 75 min. Der er intet oprettelsesgebyr. Klippekort har en gyldighed på 6 mdr. og kan ikke opsiges eller sættes i bero.


Et klippekort er personligt og kan derfor ikke deles med andre.

Klippekort 8 gange

Dkkr.: 1.050,-


Klippene kan bruges til drop-in klasser og til online live klasser.
Med et klippekort til 8 klasser, kan du vælge din yoga, som det passer dig.


Timerne varer 60 eller 75 min. Der er intet oprettelsesgebyr. Klippekort har en gyldighed på 6 mdr. og kan ikke opsiges eller sættes i bero.


Et klippekort er personligt og kan derfor ikke deles med andre.

Luksus 1:1 med Kristina (60 min)

Dkkr.: 850,-


1:1 med Kristina er en helt særlig oplevelse. Her er den fulde opmærksomhed på dig og intet andet. Her kan du komme med særlige ønsker og få råd og vejledning specifikt til dig.


Afbud 24 timer før aftalt tid. Ved senere afbud betales fuldt beløb.