Yogahold


Kære dig, Velkommen.

Hvor fantastisk du er her.

Nye hold fra oktober 2023


Yoga med mig, er en dedikerede og personlige måde du kan arbejde med dig selv på. Vi er her for dig, gang på gang, hver uge vi ses, så du kan mærke værdien af yogaen og give dig selv, netop det du har brug for, når vi er sammen.


Der er forskellig hold for en hver smag og behov. Vælg dem der kalder mest på dig:)

Hvis du ikke kan møde op, har du mulighed for online at deltage.


Glæder mig til at skabe magi sammen med dig.


.

Subtle Vinyasa Flow (I)


Sutble Vinyasa Flow er et all-level yoga forløb som kombinerer et langsomt bevidst åndedrætsmønster med vinyasa yoga for at blødgøre dit nervesystem og balancere ind i ro og nærvær.


Hver klasse forbinder åndedræt og bevægelse, så du stille og roligt synker ind i din krop og lader bekymringer om verden m.m. falde. Hver gang vil du mærke at disse klasser får dybt ind i en tilstand af at alt bliver et med den "meditative" flow-tilstand som opstår. Des mere du kan give dig hen til åndedrættet, des mere vil du hengive dig til dig selv.


Dette forløb er designet til at skabe bedre og dybere resonans med dig selv og din verden, så din flow-tilstand navigerer med lethed og bevidsthed i dit liv.


Teknikkerne i Subtle Vinyasa Flow, giver dig dyb core styrke, Højt energi flow, bevidst åndedræt, klarhed i sind og harmoni i en dynamisk hverdag.


Underviser: Kristina

yoga hillerød

Prana Vinyasa Flow (II)


I Prana Flow bevæger man sig rytmisk og i takt med åndedrættet som en dans, hvor den ene yogastilling afløser den næste. Det naturlige flow styrker og afbalancerer, og skaber harmoni i krop og sind. Prana åbner for din kreativitet, øget fokus og kropsglæde. Denne yogaform er for dig, der gerne vil forbinde dig selv på dybere plan med krop, åndedræt og sind.


Prana flow er et vinyasa flow, der arbejder med de rytmer og pulseringer, viden og cellulær intelligens der ligger i de 5 elementer, med dig som det 5 element der forener alt. Vi følger solen, månen og stjernebilledet, så vores praksis altid er i alignment med vores komiske puls og vibration.


Du vil opleve pranayama (åndedrætsøvelser), mudras, der åbner energien, og bandha (kropslåse) der holder på energien, alignment for rigtig udførelse af stillingerne. Undervisningen afsluttes med afspænding (shavasana), hvor kroppen afspændes. Teknikkerne i Prana Flow bringer os ind i en rytmisk balancet tilstand som bidrager til vores "every-day" energi, kreativitet, relationer, vores natur og livet. "Living Vinyasa". Alle kan deltage

Womans Yoga (I)


Womans Yoga lægger vægt på det feminine aspekt af  yogaen, hvor vi bevæger os rytmisk og i takt med åndedrættet som en dans, hvor den ene yogastilling afløser den næste. Det handler om at skabe et naturligt flow i din kvinde krop, som både styrker og afbalancerer, og skaber harmoni din krop og dit kvindesind. 


Vi vil bevæge os rytmisk, elegant og med der åbner sig, som en rejse med dig selv, der udleves mens du er der. Yoga vil være spundet ind i Spirituel psykologi for kvinder, Viden, Story telling, affirmationer og selvindsigt. Vi oplever de 5 element der forener alt. Vi følger solen, månen og stjernebilledet, så vores praksis altid er i alignment med vores komiske puls og vibration.


Dette er for dig der gerne vil genforene dig selv med din feminine puls og power, opleve energi, kretivitet og selvindsigt - to know thyself. Undervisningen afsluttes med afspænding (shavasana), hvor kroppen afspændes. 

Alle kan deltage


Underviser: Kristina

Slow Flow (I)


I Soul Slow bevæger vi os langsomt og nærværende - tuner ind i den balancerende beroligende puls, som er i os. Her er fokus på de bløde overgange, de dybe lange stræk og den naturlige rytme. Opmærksomheden vendes indad og ro og nærvær opstår - vi møder os selv i hvert et åndedræt og stilling.


Vi arbejder med det centrale nervesystem, bindevæv, åndedrætsøvelser og restorative stillinger som et redskab til at skabe indre ro.


Klasserne er tema orienteret gennem visdomsfrø, fortællinger myter m.m. så tema og krop smelter sammen.


Soul Flow giver dig mulighed for at møde det mere "uberørte" i dig selv (stilheden) - det møde du ofte længes efter, men ikke altid tillader sig selv at træde ind i.


Alle kan deltage.