Om os

UndervisereKristina Lindberg Vedøe

Co -indehaver og 


Det meste af mit liv husker jeg, at jeg hele tiden søgte efter noget "mere" - men vidste ikke hvad og heller ikke hvor jeg skulle gå hen. Først som 22 årig (1997) deltog jeg i mit første yoga, åndedræt og meditation og selvudviklingskursus. 


For første gang oplevede jeg "forbundethed" til mig selv. At mit møde med mig selv, var en dybere relation, som jeg havde længtes efter at kende bedre. Og at denne relation også skulle vise sig at være den bærende kraft og bevidsthed i mit liv. Det blev starskuddet til den mest givende, udfordrende og livsbringende livsrejse, jeg bevæger mig på. 


Siden da blev yoga (spirituel praksis) min hverdag, min opvågning og mit bidrag til verden. 


I min undervisning arbejder jeg med det naturlige intuitive flow med "prana" livsenergi som flyder i os. Bruger vores krop som en "mandala" (den form der indeholder essensen) så vi kan åbne op til vores bevidsthed i alle de planer det er muligt. Jeg elsker at dele min undervisning og være den guide, støtte eller håndsrækning der kan hjælpe dig bedst mulig i din yoga og personlige udvikling som også finde sted på yogamåtten.


E-RYT 500, Mentor, Healer, Mor, Nature Lover & Female Awakening

over 3000 timers uddannelse og +10000 timers undervisning.

René  Lindberg Vedøe

Co-indehaver af Yogamandala og stress coach.


Rene´ deltog på sit første TM (Transcendental meditation) i 1992 og har siden udforsket og arbejdet med forskellige typer og linier af  meditationsteknikker og redskaber.


Yoga og meditation understøtter hinanden og derfor lå det i kortene at yogaens brede viden og kropsbevidsthed også blev en del af den daglige praksis.


René har undervist fuld tid i yoga og meditation siden 2003 og har en bred viden og forståelse af yoga og medtitaion såvel som stor erfaring med at arbejde med folk i stress relaterede situationer og tilstande. 


I 2005 blev René uddannet certificeret som kranial-sakral terapeut fra Standley Rosenberg Instituttet og i 2001 ReikiHealer. René kombinerer de 2 behandlingsformer i sine behandlinger med stor effekt.

Susanne Visler


Min personlige yogarejse startede i 2006 i mit møde med Astanga Yoga. Astanga yoga er en fysisk krævende Yang praksis og er i dag rygraden i min daglige praksis. I de senere år er denne praksis blevet suppleret med YIN yoga som jeg er passioneret tilhænger af og som jeg finder nærende og balancerende for den fysiske krop men også for sindet.


Jeg finder stor glæde ved at studere og lære om Yoga og meditation, som synes at være en uudtømmelig kilde til viden, fordybelse og visdom. På mine klasser tager disse elementer med i min undervisning.


Jeg har i alle årene fået inspiration, deltaget i workshops og Yogalærer uddannelser både i Danmark og udlandet. Jeg er certificeret Yin yoga Lærer fra Sattva Yoga og har også en uddannelse som Yinyoga massør.


Derudover er jeg uddannet sygeplejerske har 2 voksne børn og arbejder til daglig som klinisk koordinator

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Telefon: 25210585  -  Email:  info@yogamandala.dk

Copyright © YOGAMANDALA - Holmetorvet 5-7 - 3400 Hillerød - CVR nr. 31218276