BREATHWORK

Dit indre univers

Online forløb


Kom med på en særlig rejse med åndedrættet, guidede meditationer og terapeutisk musik til at forbinde dig med den kraftfulde kilde af dyb ro og ægte indre power som bor i kroppen og venter på at blive åbnet. Alt det du søger, er allerede inde i dig - ikke længere væk end det næste åndedræt.


I mere end 500 tusinde år har åndedrættet forbundet mennesket til deres indre kilde af højere bevidsthed, indre ro og dyb intuition. At gennemstrømme krop og sind med livskraft og vitalitet til godt helbred og detox af ophobede affaldstoffer. Det gør det stadig. 


Dette Breathwork meditation forløb er en meget hjerte forbundet praksis hvor du møder dig selv autentisk gennem åndedrættet, slipper stagneret energi i 5  energicentre og fornyer og reaktiverer dem på ny. Dvs at dit gamle jeg kan give plads til dit nye højere dig med det værdigrundlag du har i dag.


Dette er en meget transformativ måde at transformere hver en celle i dig med ny vitaliserende energi og bevidsthed. Og så er det lige til - du bliver guidet hele vejen og ja, det er også for dem der normalt bliver restløse i meditation - Her eleminerer åndedrættet den:)


Skal vi være helt ærlige her, er det den smukkeste og mest kærlige måde at møde dig selv på:) Du skal bare tage dine høretelefoner, og overgive dig til denne powerfulde rejse af åndedræt, lækker blød lyd og visualisering og transformere dig selv indefra.


Jeg vil stå her ved din side og støtte dig og din dybeste intention for denne rejse.


Breathwork Meditation


I 27 år har jeg praktiseret breathwork meditation hver dag. Det har været det mest autentiske redskab jeg nogensinde har været i kontakt med og har skabt den vildeste transformation i mit liv. Det er autentisk, råt, kærligt og møder dig altid lige der hvor du har brug for det. Gennem årende har jeg har udviklet det, og nu fundet en version hvor du kan gå endnu dybere med dig selv. 


Breathwork Meditation er en blanding af gamle Shamaniske åndedrætsteknikker, moderne videnskab, og transformative musik frekvenser for at skabe positive og vedholdende forandring i dit liv, hele vejen til celleplan. Det er en mere dynamisk, opløftende og indlevende praksis end andre typiske former for meditation. Særlig hvis meditation er udfordrende for dig, så er denne perfekt til dig. 


Mine Breathwork meditationer kombinerer meditation, visualisering, rytmisk åndedræt, åndedræts hold og høj-frekvens musik for at vitalisere din krop, forbinde dig med din højeste visdom og kultivere en dyb tilstand af kærlighed, taknemmelighed og indre fred. En praksis som forandrer dit liv for altid.


På vores 5 uger sammen, vil du komme igennem 5 bevidsthedslag hvor du hæver din frekvens og energi igennem dem. Hver session er der kort undervisning  efterfulgt af Breathwork Meditation.


Vi mødes hver søndag kl 15 - 16.30´ish


5 magiske uger med:


Introduktion til at arrangerer sine ting og rum til Breathwork Meditations praksis samt variationer af positioner og udstyr til at støtte kroppen bedst muligt.

Uge 1: ind i Kroppen - den første realitet

Intro til "hvorfor åndedrættet?" og den indre "tone" der ligger i vores medførste nervesystem og hvad den betyder for os hvis den ikke er i balance. Samt introduktion og indlæring af Breathwork Meditation. En chakra rejse ind i kroppens energi og oplevelse af en bevidstheds tilstand hvor du er fuld tilstede og med dyb intention kan skabe forandring i dit liv.

Uge 2: Følelser - At omdanne svære følelser til overflod

Alle har svære følelser i deres liv, men vi behøber ikke lade vores følelser styre vores liv og iscenesætte vores liv efter dem. Ultimativt kan vi bruge vores evner til at frigøre spændinger og transformere energi fra "Åndedræts praksis" og ind i vores liv. Denne gang vil vi bruge åndedræts sessionen, til at lære, at fordøje livet som sker, og skabe overflod, istedet for at gentage versioner af gamle oplevelser igen og igen.Uge 3: Ind i hjertet - Åbning af hjertet og tilgivelse

Vi fokuserer på at åbne hjertet og opløse de lag af "betingelser" som holder os fast eller skaber afstand. Vi opløser fortidens blokeringer i hjertet og tillader tilgivelse at forløse og ophæve gammelt og skabe nye dimensioner af hjertes energi og frekvens at komme igennem. Åndedrættet kan rydde ud i det. Tillad kærligheden af flyde frit.


Uge 4: Taknemmelighed - Lad magien begynde

Taknemmelighed skaber magi i vores liv, den skaber faktisk det liv du drømmer om og giver liv til alle dine manifestationer. Med taknemmelighed vil du aldrig være i mangel. Vi åbner hjertet endnu mere og lader taknemmelighed få en ny plads i dit liv, så du kan skabe endnu mere magi og overflod i dit liv.


Uge 5: Klarhed og intuition

Den sidste praksis er fokus på at forbinde dig til din indsigt. At højne din intuition og se klart. At være fri og se det hele billede i alle situationer og mærke forøget empati og medfølelse. Gennem din indsigt mærker du dybere forbindelse med hjertet. Vi åbner til indre fred og ægthed. 


En del af forløbet er også reflektion og friskrivning. Hver gang vi er sammen, noterer vi det ned der opstår i vores indre, som en dybere reflektion af vores proces.


Hvorfor Breathwork Meditation?- Eliminerer Stress og depression

- Balancering dit nervesystem og skaber dyb afspænding i krop og sind

- Fremmer din fornemmelse af at være i velvære, vitalitet og harmoni

- Balancerer dine følelser, så du kan navigere fredsfyldt i dem og få mental ro.

- Forbedrer hjernens funktion og klarhed til at højne din kreativitet og intuition.

- Forløser frygt og negative hukommelse i underbevidstheden og omfavner følelsen af forbundethed.

- Forløser dopamin og endofiner så serotonin og oxxitocin kan booste dit humør og velvære.

- Transformerer følelser af sorg, nedtrygthed og håbeløshed til tro, positivitet, glæde og kærlighed.

- Åbner din intuition, så du kan modtage indre guiden og gå efter dine mål.

- Bringer dig tættere på dit autentiske udtryk af dig selv og dit formål.

- Skaber fornyelse på alle planer
   

  Praktisk


  Hver uge mødes vi LIVE. Hver gang bliver du introduceret til ny viden

  samt Breatwork Meditation. Hver session er ca. 60 - 90 min inkl Q and A og reflektion


  Hver gang går vi dybere.

  Mellem vores sessioner, vil du få små indput med indsigt, såsom guidede meditationer m.m.

  du kan arbejde dybere ind i, i den proces som vi er i.  5 søndage kl 15 - 16.30´ish

  28. januar til 25. februar 2024


  *Alle LIVES bliver optaget,

  hvis ikke du kan være med LIVE.


  + Der vil være Q and A ved alle sessioner


  + Der vil være en lukket gruppe, hvor du kan modtage mere info og LIVES m.m.


  Hvis du har nogen spørgsmål til at tage dit næste skridt på denne veje

  venligst email mig på info@yogamandala.dk & jeg vil med glæde hjælpe!  PRIS 1.499,-