Om

Hej,

Jeg Kristina


Som mor, selvstændig entreprenør, og pioner, ved jeg hvor overvældende livet til tider kan være. Og fra erfaring, at hvis du investerer i din fysiske og mentale sundhed hver dag, er du allerede en succes.


At være en succes er et dagligt valg. Det er de små ting vi vælger hver dag. Prioriteten af hvad der er vigtigst for dig og hvad der skaber et liv med mening, dybere forbindelse & glæde. Det er dine valg der skaber dit liv.


Min passion ligger i at hjælpe kvinder til at være succesfulde, autentiske i deres udtryk, leve livet modigt og dybt forankret, og være i stand til at træde fremad - tage sande og sunde valg, hvor helheden skinner igennem - vær den du er her for at være.


Med 25 år som Holistisk stress-coach, Ayurvedisk behandler og mentor, Reiki-Healer, Breathwork warrior, Master i Spirituel Psykologi, Yogalærer, Rose Priestess Linage (divine feminine) m.m., vil jeg elske at støtte dig ind i større klarhed, selvforståelse, selv-medfølelse, og succes, så du kan stå i dit sande udtryk og være dig - no matter what. Når jeg ikke underviser, holder events, retreats og beriger dit liv, er jeg i naturen og med min familie i Allerød, som jeg nu kalder mit hjem.


Endvidere har jeg drevet selvstændig virksomhed i mere end 20 år, i en verden i konstant forandring og udvikling. 

Der er altid en vej


Du skal vide at der altid er en vej for dig.


Når du slipper et helt livs stagneret energi med ikke at føle dig god nok eller støttet, utryg ved at være den du er, eller føler du skal gøre det hele alene eller hvad der måtte torturere din sjæl, kan dit liv blive så rigt og smukt, selv i din vildeste fantasi.

Når dybe sår og begrænsede falske overbevisninger slipper, ændres den frekvens du holder i krop og sind, så du kan invitere et højere, kærligere og aligned niveau af dig selv ind. Et niveau der holder dit sande potentiale, feminin lederskab og hjerteskald.


Jeg ved det, for det skete for mig :)

Kombinationene af Viden (spirituel psykologi), embodiment-praksis, Breathwork og Sacred Feminine har gennem årene hjulpet mig med at slippe det i mig som er "for meget" og "for lidt". At træde ind i min power som lærer og lede med integritet. Det har hjulpet mig med slippe det at være et åbent sår, et offer, en "pleaser" og en som er afhængig af at andre skulle gøre, det jeg ikke selv kunne - for mig.


Det har givet mig en vej ud af vrede, frygt og skuffelse. Det har fyldt mig op med kærlighed og værd. Fordybet min forbindelse til min intuition, kreativitet og tro. Det har fået mig til at føle mig fuldkommen som den jeg er, sikkert for første gang i mit liv. Og det har vist mig at healing oftest sker i samklang med andre ligesindede smukke sjæle.


Det har gjort at jeg i dag vil dele det med dig.


Velkommen som du er :)

Jeg var medicinen


Rejsen hjem i mig selv, var faktisk så kraftfuldt, at alt jeg nu trådte ind i, kom fra et sted af min sande essens og kraft. Jeg forlod den del af mig der havde lært spiritualitet, og trådte nu ind i min indre væren og viden.


Mit rum blev nu fyldt af Feminin healing og viden fra et sted af "knowing". For min healing blev også andres healing. Vi går jo vejen sammen.


Jeg vil gerne vise dig hvordan du selv kan generere din healingsproces i krop og sind, forbinde dig til din sjæl, intuition, dit kald, og at du holder alle svarene for hvad du behøver i dit liv.


Og at en healingsproces ikke behøver være en du går alene, men at du er kærligt holdt hele vejen igennem.