RETREAT ITALIEN

Yoga Retreat ItalienYoga . Re . Treat


 

7. - 11. september 20228.500,- dkk. 
For spørgsmål: Skriv e-mail: info@yogamandala.dkYoga . Re . Treat


Bjerge, udsigt, sol, varme og ro til sjælen.

Yoga retreat i det dejlige Umbrien september 2022.


Kom med til Umbrien i Italien og få energi helt ind i cellerne. Vi skal bo i de smukkeste omgivelser, på et totalrenoveret kloster med 3000 hektar naturreservat omkring. Forberede dig på en oplevelse udover det sædvanlige.


Du får masser af tid til dig, - yoga, meditation, nærvær, reflektion, afspændingsøvelser og viden, og naturen omkring dig, vil i sig selv skabe et helt særligt rum af dimensioner.


HVAD ER INKLUDERET I RETREATET?


4 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse


4 daglige yoga & meditations sessioner med Kristina (program nedenfor)


Velkomstmiddag onsdag


Fuld forplejning med 3 måltider (morgen, middag, aften) dagligt 

Frugt, vand og te ad libitum


Adgang til Steam bad og jacuzzi


Mulighed for at booke spabehandlinger (bookes efter ankomst)

 


PROGRAMMET FOR RETREATET


Onsdag check-in fra kl. 15 med mulighed for at lande og nyde stedet.


17-18:30  Velkomst og blidt yogaflow

19:30       Middag 

21:00       Aften pranayam & meditation


Torsdag - Lørdag


8-8:30      Morgen Pranayam & meditation

8:30         Lækker morgenmadsbuffet

10-12       Slowflow Yoga-session & fordybelse

13:00       Frokost og pause 

17:30-19  Blid Yin Yoga

19:30       Middag

21:00       Aften meditation & fordybelse


Søndag


8-8:30      Morgen Pranayam & meditation

8:30         Morgenmadsbuffet

10-12       Yoga-session & afrunding

13:00       Frokost og på gensyn :)


STEDET


Vi skal bo i en grøn oase. Et gammelt totalrenoveret kloster, der er totalrenoveret og omgivet af 3000 hektar naturreservat, skaber rammerne for en unik retreatoplevelse. Her er fred og ro, frisk luft og en helt særlig atmosfære til at dis-connecte fra verden en stund for at connecte med dig selv.

Her er tænkt på hver enkelt detalje. Yogalokalet ligger med smuk udsigt udover dalen. Jacuzzi og dampbad, som er opvarmet ved hjælp af solpanelser og resortets eget varmvandssystem. Om aftenen føler man sig henført til en anden tid, når stearinlys og fakler bliver tændt. Det er magisk. Værelserne er enkelt men elegant indrettede med eget bad og toilet. Du kan vælge mellem enkeltværelse eller dobbeltværelse.

 

MADEN


Maden er økologisk og vegetarisk. Vi får serveret lækker sund vegetarisk mad af stedets kok. Maden bliver selvfølgelig tilberedt og ryddet væk igen uden, at du behøver røre en finger. Du får serveret tre daglige måltider plus frugt, te og vand ad libitum. Aften måltid er i stilhed (kutyme for stedet). 


OM KRISTINA


Kristina har over 25 års erfaring med "flow" yoga, meditation og åndedrætsfacilitering. Med mottoet "Onesize fits no one", kan du nyde godt af hende evne til at undervise diffensieret og se den enkeltes behov. Kristina har dybe rødder i Ayurveda, Åndedræts facilitering, Prana Flow Yoga, meditation, Shadow-work, Priestess (ancient women-hood), story-telling, spirituel psykologi m.m.


Hendes intention er at give hver enkelt elev, redskaber til at skabe forandring i deres liv, finde glæde og potientiale - både på og udenfor yogamåtten.

 

Kristina er fuldtids yoga og meditations underviser, indehaver af Yogamandala, teacher trainer og mentor. Hun elsker at guide andre gennem den indre transformation som yogaen uvægerligt, tager os på, og hun integrerer gerne ritualer, "sacred feminine", viden, selvindsigt meditationer og hendes mangeårige studier i Priestess liniage i sin undervisning.

 

 

PRISER & DET PRAKTISKE:


Du kan komme alene eller sammen med en af dine venner. Vi sørger for en dejlig atmosfære og en formidabel forplejning.


Datoer 

Retreat afholdes d.7 - 11. september 2022.

Check ind fra kl. 15 om onsdagen. Retreatet slutter efter frokost om søndagen.


Transport

Du er selv ansvarlig for at arrangere fly tur-retur. Flyturen samt transporten til og fra retreatstedet er ikke inkluderet i prisen. Den nærmeste lufthavn er Rom's lufthavn Fiumicino (FCO). Vi anbefaler dig at bestille afbestillingsforsikring.

Reatreatstedet ligger små 2 times kørsel fra Roms lufthavn. Når vi nærmer os afrejse, sender vi velkomstmail ud med mulighed for at koordinere  samkørsel fra lufthavnen, hvis du er interesseret i det. Ønsker du at udforske det smukke område før eller efter retreatet, kan vi også anbefale at leje bil. Vejene er gode det er kun vejen op til retreatet, der foregår på mindre veje.


Pris

Prisen på dobbeltværelse er 7.500 kr for pr. personer


Depositum 4.000 kr. betales ved tilmelding


Prisen for enkeltværelse er 8.500 kr.


Depositum 4.500 kr. betales ved tilmelding


Der få dobbeltværelser, så først til mølle princippet på dem:)


Restbeløbet betales senest d. 1. august 2022. Sender betalingslink ud, når tiden nærmer sig.Tilmelding dobbelt værelseTilmelding Enkelt værelse

Udsolgt