Privatlivspolitik

Privatlivspolitik


Indsamling af personoplysninger:

Yogamandala beskytter dine persondata. Yogamandala respekterer dit privatliv og denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger vil beskrive vores forpligtigelser, til at sikre dine personoplysninger og dine rettigheder.

Yogamandala leverer yogaundervisning til privatpersoner og offentlige virksomheder. Yogamandala har hovedsæde i Danmark og er underlagt denne Europæiske persondata lovgivning og den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).


Anvendelse og accept:

Denne erklæring er gældende for alle yogamandala  serviceydelser.

Personoplysninger er de oplysninger, som kan identificere dig som person. Det er nødvendigt at behandle dine personoplysninger for at kunne betjene dig bedst muligt. Undlad at benytte Yogamandala, hvis du ikke kan acceptere måden, hvorpå vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.


Databehandling:

Yogamandala behandler personoplysninger fra vores kunder. Vi behandler også personoplysninger om potentielle kunder, som henvender sig aktivt til Yogamandala.


Dataansvarlig:

Yogamandala behandler personoplysninger for generelt at kunne styre vores kunderelationer og for at opfylde vores kundeforpligtigelser. Vi behandler disse personoplysninger for

1) at kunne håndtere kundeservice

2) at behandle fakturering, ordre og betalinger

3) at forhindre misbrug og forebygge misbrug af vores produkter og tjenester

4) at kunne udføre salgs- og kontraktproces til kunder

5) at forbedre og videreudvikle funktionalitet, kvalitet og brugeroplevelsen af Yogamandalas tjenester og produkter

6) at kunne promovere relevante produkter og tjenester via interesse profiler

7) at udføre vedligehold, fejlfinding og fejlretning


Yogamandala har ud fra de ovenfor angivne formål et juridisk grundlag for at behandle personoplysninger.


Primært baseret på at Yogamandala udfra et forretningsperspektiv har en legitim interesse, som efter vores overbevisning, ikke er i konflikt med dine rettigheder omkring persondatabeskyttelse og selvbestemmelse.


Dit samtykke fungerer som det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger.


Yogamandala opbevarer kun email adresser og ikke andre personlige data. De indsamlede e-mailadresser benyttes til at udsende nyheder om aktiviteter i Yogamandala med markedsføring og salg for øje.


Du kan til enhver til bede om at blive taget af maillisten. Bare send en e-mail til info@yogamandala.dk med ordet "AFMELD"