Medlemsbetingelse

Medlemsbetingelser


GODT AT VIDE NÅR DU SKAL TIL YOGA I YOGAMANDALA


Her kan du læse om, hvordan du tilmelder dig medlemskaber og timer og hvilke betingelser, der gælder, når du træner hos os. Hvis du har lyst til at se hvilke hold, vi tilbyder eller booke en gratis introtime, er du velkommen til at downloade vores Yoga-app. Det forudsætter ikke et medlemskab først.

SÅDAN BLIVER DU MEDLEM


Oprettelsesgebyr

Hos Yogamandala er der ingen oprettelsesgebyr.


Dit medlemskab

Du kan købe et månedligt medlemskab, årskort, klippekort eller drop-in gennem vores "YOGO-app" eller via hjemmesiden. Medlemskabet starter på selve købsdatoen og betales forud hver måned, indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Fristen er løbende måned + 30 dage. Det betyder, at medlemskabet er et abonnement, som vi automatisk fornyer hver måned. Hvis du har brug for hjælp til indmeldelsen er du velkommen til at skrive til os på info@yogamanda.dk


Årskort

Hel- og halv-årskort fungerer som et forudbetalt medlemsskab, hvor du betaler en engangsydelse for en periode på 6 eller 12 måneder. Kortet udløber ved udløbsdato og skal fornyes igenaf køber efter udløb.


Klippekort

Du kan også vælge at købe klippekort. Når du booker et hold trækkes klippet automatisk medmindre du afmelder holdet i tide efter de gældende regler. Vores klippekort er gyldige i 6 måneder, og du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb, hvis du ikke har brugt nogle klip. Dit klippekort er personligt og ubrugte klip refunderes ikke.


Drop-in

Drop-in timer giver dig mulighed for at købe en enkelt holdtræning ad gangen enten til fysiske eller online timer.

Når dit medlemskab skal på pause

Du kan sætte dit medlemskab på pause i op til 4 uger ad gangen. Dog maksimum 6 uger om året. Du kan kun sætte dit medlemskab i bero i hele uger, med udgangspunkt i den dato dit medlemskab løber fra. Hvis det for eksempel løber fra den 20. i hver måned, kan du sætte medlemskabet på pause fra den 20. i hver måned. Skriv en mail til info@yogamandala.dk senest 10 dage før du skal have sat dit medlemskab på pause af hensyn til betalingsflowet i banken. Så ordner vi det for dig. Opsiges medlemskabet under pauseperioden, annulleres pausen, medlemskabet genaktiveres og de gældende betingelser omkring opsigelse træder i kraft.


Opsigelse af medlemskab

Ønsker du at opsige dit medlemskab skal du sende os en mail på info@yogamandala.dk. Opsigelsesfristen er løbende måned + 1 måned. Bliver du eksempelvis opkrævet den 10. juli, og opsiger dit medlemskab den 2. juli, får du den sidste opkrævning fra os den 10. juli og kan træne frem til den 10. august.


Introtime – prøv os, før du bliver medlem

Hvis du aldrig tidligere har fået en introtime eller været medlem hos os, vil vi gerne invitere dig på en gratis introtime. For at komme i gang skal du oprette en profil på hjemmesiden eller i vores "Yogo-app". Når du har gjort det, kan du vælge lige præcis det hold, du gerne vil prøve. Der er ingen binding eller betaling, der træder i kraft. Du kan kun købe en introtime én gang, og kun når du ikke har købt andre klippekort eller på anden måde været betalende medlem hos os tidligere.

SÅDAN PRAKTISERER DU YOGA

I YOGAMANDALA


Tilmelding

For at tilmelde dig vores hold skal du først oprette en profil. Du kan gøre det på hjemmesiden eller i vores Yogo-app. Så snart du har oprettet en profil og logger ind kan du få et overblik over alle vores hold og nemt tilmelde dig.


Du kan booke 21 dage frem. Der åbnes op for booking 1 dag ad gangen, 21 dage frem. Du har mulighed for at tilmelde dig max 5 hold pr. uge, hvis du har et medlemskab til holdtræning, 6 hold pr uge, hvis du har et medlemskab til reformer, eller 7 hold pr. uge, hvis du har et medlemskab til holdtræning inklusiv reformer. Ugen i vores bookingsystem går fra mandag til søndag.


Tjek ind før yoga

Når du har tilmeldt dig et hold, Vil instruktøren fremmøde dig ved ankomst. Gerne kom senest 10 minutter før klassen starter. Hvis en time er fuldt booket og der er venteliste, kan du risikere at miste din plads til et ventende medlem, hvis du dukker op senere.

Venteliste

Du kan melde dig på en venteliste til et hold, hvis der ikke er flere pladser, og du vil opleve, der ofte kommer bevægelse på ventelisten 1-2 dage før holdstart. Har du allerede booket og er kommet på henholdsvis 5, 6 eller 7 hold i en uge, har du nået dit maximum og du skal IKKE tilmelde dig yderligere ventelister. 


Du får besked via mail så snart der er plads til dig på holdet. Dette dog senest 4 timer før holdets start. Hvis du ikke er kommet på holdet, får du en mail kort tid før holdet starter. Du vil altid kunne følge din placering på ventelisten enten på vores "Yogo-app" eller hjemmesiden Yogamandala.dk.

Har du klippekort skal du være opmærksom på, at du skal have klip nok til dine ventelistepladser. Ellers vil din tilmelding automatisk blive slettet, hvis du skulle få plads på klassen.


Afmelding før timer: Husk at melde fra, når du ikke kommer

Bliver du forhindret i at møde op til et hold, du har booket, skal du afmelde dig senest 4 timer før holdet starter eller senest kl. 20.00 dagen før et morgen eller formiddagshold. På den måde kan en anden få glæde af din plads.


Står du på venteliste, og har du ikke modtaget en mail fra os om, at du er rykket op fra ventelisten senest 4 timer før holdstart, behøver du ikke aktivt afmelde dig.

Står du på venteliste, og har du fået plads senest 4 timer før holdstart, men ikke møder op, mister du et klip for dig med klippekort.

DET MED SMÅT


Kreditkort oplysninger

Som medlem er det dit ansvar at opdatere dine kreditkort oplysninger. Dette gøre på din profil i "Yogo app" eller på din profil. Vi hæfter for, at alle trækninger fra Yogamandala er jf. vores medlemsbetingelser og i overenstemmelse med dine køb på din profil. Alle køb registreres på din profil i "Yogo" og kvittering sendes til din mail ved køb. 


Afmelding af workshops, forløb eller retreats

Tilmelding er bindende, hvis du har tilmeldt dig en workshop, event eller et retreat, men du er velkommen til at give din plads til anden side, hvis du selv er blevet forhindret i at deltage. Skriv til os på info@yogamandala.dk hvis du er forhindret eller giver pladsen til en anden.


Ændringer til skemaet

Der kan opstå situationer, hvor vi kan være nødt til at ændre i holdplanen. I særlige tilfælde kan et hold blive aflyst på grund af sygdom. Hvis det sker, vil du få besked fra os så hurtigt som muligt. Når et hold bliver aflyst, får du selvfølgelig din betaling tilbage, hvis du har brugt et klip eller booket en drop-in time.


Alder

Du skal være fyldt 15 år for at være medlem. Skriv til os på info@yogamandala.dk hvis du har spørgsmål til aldersgrænsen.


Oplysninger om dig

Dine stamoplysninger registreres i vores bookingsystem og vi behandler dem fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ændringer i dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bank- eller kreditkortoplysninger etc. bedes du opdatere via din profil, så vi altid har dine opdaterede persondata i vores system.


Ændringer, kampagner og fortrydelsesret

Yogamandala kan ændre medlemsbetingelser og priser med et varsel på 30 dage. Det kan eksempelvis være for at køre kampagner i kortere perioder. Det medlemskab, du allerede ejer og bruger, gælder for den angivne periode og kan ikke ændres. Ved køb af medlemskab har du 14 dages fortrydelsesret. Har du købt et forløb som fx. en workshop eller lignende med startdato indenfor 14 dage efter købet, frafalder fortrydelsesretten.


Årsplan

Vi har en særlig holdplan i de mest almindelige ferier og helligdage. Vi holder lukket den 24/12 samt d. 1/1. Hold dig altid opdateret i bookingssystemet, så du er sikker på, at du har den senest opdaterede holdplan.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER


Ansvar

Al praksis og ophold i Yogamandalas lokaler sker på eget ansvar. Dette gælder både for vores medlemmer og gæster af huset. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i studiets aktiviteter. Er du i tvivl, så tjek med din læge. Hos Yogamandala påtager vi os ikke ansvar for dine personlige ejendele. Du er velkommen til at benytte dig af vores baglokale til dine værdigenstande.

YOGAMANDALA

CVR: 31218276


Holmetorvet 5-7
3400 Hillerød


Danske Bank reg. nr. 5225
Konto nr. 6881 96 004