Offerings

Welcome to

online and off-line offerings


Her er vores invitation til dig om selvfordybelse og høj vibration, hvor bevægelse og selvindsigt, yoga, meditation, Breathwork, tapping, selv-care afspænding, Visualiseringsrejser og meget mere, skal tage dig henimod den bedste udgave af dig selv. Det er her du udforsker dit uanede potentiale, finder indre ressourcer og højder i dig selv, og møder dig selv som den du virkelig er.


Når denne magi udfolder sig, giver vi noget til alle...      " May our practise and actions benefit and uplift all living beings"

Sweet Heart


4 weeks deep connection to a awakend living from your soft hearts visdom and love.


En transformativ rejse ind i aktivering af dit hjertes magnetiske kraft og potentiale. At leve fra hjertet.


Hver uge vil du LIVE blive åbnet ind i din hjertets - ild gennem lækker yogaflows, Moving-meditation (åbning af energi), overlevering af viden, Breathwork - eller visualiserings meditation. Hver uge et nyt lag: såsom modstandskraft, taknemmelighed, tilgivelse og åbenbaring og meget mere :)

Lær at meditere


Få din egen meditationsteknikFor dig der har hørt om de mange gavnlige effekter ved meditation, har et ønske om selv at lære det og blive taget i hånden derhen?


Indenfor yoga og mindfulness er meditation den nøgle der åbner op til dit indre univers.


De gavnlige effekter af meditation er umådeligeog når du lærer at meditere jævnligt,

vil du blive bedre til at træde ind i tilstanden, når du har brug for det.


Online offerings


De seneste år har vist, hvor dybtgående og kraftfuld online kurser og forløb kan være. Det giver også en frihed til at  networke i et dybere fællesskab på tværs af geografiske afstande og i eget tempo. Vigtigst er værdien i lave praksis og få  erfaring til at skabe forandring, som altid starter i os selv. Sammen flytter vi nemlig bjerge...

Going inside to (Re)connect


Mediter hver dag med guidet LIVE meditationer


Kom med på denne 14 dages meditations rejse hvor du hver dag bliver guidet LIVE ind i nærvær og bevidsthed.


Du vil dag på dag mærke effekten og energien af meditation og det vil være som at komme på en ny rejse med dig selv hver dag. Alle kan deltage.


Meditation kan noget ganske særligt, og når først du har oplevet det rum med dig selv, vil du vide hvorfor.

Inner Compass


 A gentle and inspiring 5 weeks journey to feel clear, calm & connected to yourself & your inner guidance system. 18. juni - 16. juli


Lær at navigere livet kompleksitet fra et sted af klarhed, tillid og balance. 5 uger hvor du vil (gen)opdage dit indre landskab & kompas og åbne op til nye lag af dit autentiske selv, så du kan stå i dig selv med klarhed, tillid og lethed. Dette er en rejse der er værd at tage for alle.


Hver uge vil du blive guidet til at gå endnu et personligt skridt dybere...