PRISER


Kære dig, Velkommen.

Klar til at åbne en magisk gaveæske?

Priser 2024


Vi har samlet en gaveæske fyldt med magiske events, for at berige, opløfte

og skabe livsforandrende muligheder i dit liv.


Vi tilbyder Embodiment yoga, Breathwork, meditation, et kvindeunivers

(True Awakening), retreats & 1:1 sessioner.


Det er vores inderlige ønske at skabe et fælleskab, hvor vi mødes i åbenhed

og som dem vi er, holder rum for hinanden og bidrager til hinandens vækst & livsrejse.


Naméste 

René & Kristina


Prana Vinyasa Abonnement

Dkkr.: 550,-


Dette medlemskab giver dig adgang til vores Drop-in klasser & fysisk og online. Samt vores video bibliotek. Se holdplanen.


I Prana Flow bevæger man sig rytmisk og i takt med åndedrættet som en dans, hvor den ene yogastilling afløser den næste. Det naturlige flow styrker og afbalancerer, og skaber harmoni i krop og sind. Prana åbner for din kreativitet, øget fokus og kropsglæde. Denne yogaform er for dig, der gerne vil forbinde dig selv på dybere plan med krop, åndedræt og sind. Prana vinyasa er for dig der gerne vil mere med din yoga....


Du vil opleve pranayama (åndedrætsøvelser), mudras, der åbner energien, og bandha (kropslåse) der holder på energien, alignment for rigtig udførelse af stillingerne. Undervisningen afsluttes med afspænding (shavasana), hvor kroppen afspændes. Teknikkerne i Prana Flow bringer os ind i en rytmisk balancet tilstand som bidrager til vores "every-day" energi, kreativitet, relationer, vores natur og livet. "Living Vinyasa". Alle kan deltage


Betales forud. Der er intet oprettelsesgebyr. Medlemskab kan ikke sættes i bero og opsigelse er løbende måned + 1 måned. 


Klippekort til Drop-In

Dkkr.: 1100,-


Dette klippekort giver dig adgang til vores Drop-in klasser. Se holdplanen.


Med et klippekort til 8 klasser, kan du vælge din yoga, som det passer dig.


Timerne varer 60 eller 75 eller 90 min. Der er intet oprettelsesgebyr. Klippekort har en gyldighed på 3 mdr. og kan ikke opsiges eller sættes i bero.


Et klippekort er personligt og kan derfor ikke deles med andre.


Online Abonnement

Dkkr.: 149,-


Dette medlemskab giver dig adgang til vores online video bibliotek med over 200 forskellige yoga flows til en hver smag og lejlighed eller til de dage hvor du ikke kan nå at komme til yoga.


Du vil også inviteres til til månedlige LIVE yoga hold, hvor du er med LIVE. Det vil tyoisk være Yin yoga, Slow Flow og Vinyasa Flow. Invitation kommer gennem medlemsskab.


Betales forud. Der er intet oprettelsesgebyr. Medlemskab kan ikke sættes i bero og opsigelse er løbende måned + 1 måned. 


Luksus 1:1 med Kristina (60 min)

Dkkr.: 850,-


1:1 med Kristina er en helt særlig oplevelse. Her er den fulde opmærksomhed på dig og intet andet. Her kan du komme med særlige ønsker og få råd og vejledning specifikt til dig.


De udføres i Hillerød eller hos dig (kørsel tillæg pålægges)


Afbud 24 timer før aftalt tid. Ved senere afbud betales fuldt beløb.