Embodied Feminine

Embodied Feminine


Med Kristina Lindberg Vedøe
Pris pr. cyklus - kr. 3500,- 


MobilePay 25210585


Pris for et helt år - kr. 13.000,-


Bank: 2268 3491 454 031Skriv e-mail: info@yogamandala.dkFeel your shakti energy rising


embrace it, share it, breath it,


play with it, move it, love it.


Know it is always there.....

This is the place you will


find your ultimate Freedom


within yourself.....

Jeg ved dette, fordi vi er søstre


Vi har måske forskellige versioner af vores livshistorie, men vi vores inderste core, er der thing vi har til fælles; et ønske om at ELSKE. Et ønske om at skabe forandring i verden. Et oprigtigt ønske om kende dig SELV. Et ønske om at heale, hele og være fri. Et ønske om at dele resourcer og privilegier til dem, der er i nød. Et ønske om at træde ud af den Matrix som vi ser omkring os, og skabe en blomstrende, vitalt og bæredygtigt måde at leve på i verden. Og det starter altsammen indefra....

Min historie


Hvordan oversætter man det i ord? Jeg kan godt nævne alle de ting der har fået mig hertil i dag. Jeg kan vise dig billeder af en 5 årig pige, hvis liv faldt fra hinanden grundet skilsmisse og sorg. Eller historier om en ung pige, som mistede sig selv og sit selvværd for at "passe ind", og ignorerede hendes egen krop, kraft og seksualitet. Om hvordan hendes krop led af fysiske smerter fra menstrutionscyklus, og de følelsesmæssige mønstre der fulgte med. Jeg kan dele historier om inflammatoriske betændelsestilstande, og fordøjelsesproblemer affødt af mentale svigt. Jeg kan dele fortællinger om relationer, som var destruktive, og valg jeg tog som gav næring til mine dybe sår, og den illusion som jeg satte op for mig selv.


I dag ved jeg, at det hele er værd at fortælle. Jeg ved det, fordi kvinder bindes sammen gennem deres sår og historie. - og når vi deler vores inderste, bliver vi mødt og holdt af andre ligesindede kvinder.


Hvad jeg helst vil sige er; at "jeg er" her, med dig.Moderne "Embodied Feminine" er en magisk rejse ind i dit fulde potientiale af dig selv, som kreativ feminin livskraft

(Sacred Feminine) og bevidst lederskab.


Essensen af Embodied Feminine er at byde dig velkommen og guide dig på din særlige "Earthwalk" denne gang. Lære dig at krydser de indre mystiske vande, så du mærker en forandring, der giver en dybere oplevelse af forbindelse og fællesskab. Træde fra mørke ind i dit indre lys, mærke forening med naturen og dig selv,  - blive set, mødt og fejret/værdsat som du er.


Omsvøbt i magi, mystik og ritual, vil vi lade skyggesiderne falde, og træde ind i det lys som ærer din kvindelige form i ånd. Kærligt vil vi lade den viden, der er givet i arv gennem generationer, blive integreret gennem digte, praksis og ritual, lede dig ind i den sandhed og visdom, der ligger i dine knogler, dit blod og forankret i spiralerne i din DNA.


Det er den uddannelse, som de fleste af os aldrig har fået eller har haft tilgang til,  og nu søger efter. Et sted hvor vi værdsætter sindets, ønske om at lære nye ideer , tankegange og kreativitet, vandre gennem livets cyklus af ritualer og ceremonier, ære at være dig, og huske dig selv på hvem du oprindelig er.


Du vil lære og opleve forskellige feminine ritualer gennem visdom, meditation, stilhed, digte, sange, fri bevægelse og dans, selvreflektion og skrivning - for at komme helt ind i kernen af dig selv "know thy self".


Livets cyklus * Selvkærlighed * Ægthed * Grænser 


Alt i livet er en cyklus, inklusiv os selv. Det er let at acceptere når det kommer udefra, og se betydningen og den dybtliggende intelligens deri. Men nogle gange er det ikke så let at forstå i os selv, særligt ikke i en præstationsorienterede verden. 


I Embodied Feminine vil vi bevæge os med året gennem keltiske højtider og ritualer, astrologi, arketyper og månens cyklus og meget mere. I keltisk tradition er en indlæring altid gennem 1 år og en dag. Årets cyklus symboliserer årstider, elementer og særlige ritualer som vi hver i sær også har inden i os. Ved at lære gennem de ydre og indre rum, oplever vi dyb healing og forbindelse til os selv i en hel fuldent cyklus med alt. "Know thy self".


Metoderne er spundet så smukt ind i året hjul (cyklus) og du vil blive tæt knyttet til din sande natur. Gennem ritualer og øvelser vil du lære at elske dig selv, omfavne de steder i dig, hvor du mærker mindre værd eller svigt. Du vil åbne din intuition og få en dybere indsigt i det helt unikke komiske væsen og sjælelys du er. 


Embodied Feminine er et kursus, hvor vi arbejder med skyggesider og affirmationer, bl.a for at finde ind i din ægthed, dit sande potitentiale som den der leder dig selv og andere på vej, og at sætte sunde grænser for dig selv.


Det er for dig der gerne møde dig selv som du er, og mærker længslen at komme helt hjem i dig selv.


Kursus indhold

Embodied Feminine er en 1 års kursus, delt op på 4 årstider. Dvs du enten kan tage kurset i 4 dele eller tage hele kurset samlet.

Vinter:

Dette cyklus kører fra 1. november til 31. januar. Her går vi ind i de ritualer, stjernetegn, arketyper og viden, der ligger denne højtid til. Bl.a arbejde med transformation, skyggesider, indre sandhed, rebirth, inspiration og wisdom-living  m.m. Du vil få tilgang til materiale måned for måned med videoer, lydfiler m.m. og vi vil have online live calling også. Forår:

Dette cyklus kører fra 1. februar til 30. april. Her går vi ind i de ritualer, stjernetegn, arketyper og viden, der ligger denne højtid til. Herunder visioner, kreativitet, mystik, lederskab, power, lederskab, sunde grænser m.m. Du vil få tilgang til materiale måned for måned med videoer, lydfiler m.m. og vi vil have live calling også. 


Sommer:

Dette cyklus kører fra 1. maj til 31. juli. Her går vi ind i de ritualer, stjernetegn, arketyper og viden, der ligger denne højtid til. Bl.a selvkærlighed, omfavnelse, sensualitet, kreativitet, udtryk, kommunikation, overflod m.m.. Du vil få tilgang til materiale måned for måned med videoer, lydfiler m.m. og vi vil have live calling også. 


Efterår:

Dette cyklus kører fra 1. august til 31. oktober. Her går vi ind i de ritualer, stjernetegn, arketyper og viden, der ligger denne højtid til. Herunder wild-woman, lederskab, vildskab, healing, naturen i dig, harmoni, maskulin/feminin og meget mere. Du vil få tilgang til materiale måned for måned med videoer, lydfiler m.m. og vi vil have live calling også. 


Hver af de enkelte moduler, bærer dyb indsigt, og særlig når vi følger hele årets cyklus og integrerer helheden i dig selv, finder du helt ind i dit dybeste potientiale og ærer din kvindlige form i ånd. 


Hver gang vi mødes, ca. 1 gang om måneden, vil vi bl.a ære vores krop som et tempel, lade skyggesiderne falde, og træde ind i en ceremoni. Lade den viden der er givet i arv gennem generationer blive initieret cyklus for cyklus. Vi vil være i en "sacred Circle" sammen hvor vi holder rum for hinanden, er i fortrolighed og hviler i den visdom der ligger i "Embodied Feminine"

Ja tak, Embodied Feminine


Ja tak, jeg vil gerne vide hvornår det næste kursus går i gang.

 
 

I am a Mama. I am a Partner. I am a teacher.

I am a friend. An activist. A seeker of my Soul.

I am comfortable in my own quiet.

I love community and the embrace of Beloveds.

Jeg elsker at gå barfodet på moder jord. At blive kaldt af naturen og høre hendes dybe visdom.


Jeg elsker at sidde i en cirkel med andre kvinder. Enten for min egen healing og et ønske om at blive hørt. Eller at være en reflektion for en anden kvinde med alt det hun holder og bær på.


Jeg er forelsket i "sandheden". Disse store øjeblikke som opstår for os alle og som tager os ind i en større og dybere forståelse af "os selv" og verden.


Jeg er som en multi-facet slebet diamant. Ser livet gennem de mange facetter. En ægte Tvilling. Altid nysgerrig og elsker at bevæge mig i de mange rum. "As Above so Below, as Within so Without" Awen.  


Jeg er blevet velsignet med at lære af ekstraordinære "lærere" og jeg ærer dybt den linie jeg er blevet initieret i. Tak for at åbne min eksistens til de mystiske rum og invitere mig ind i den mest magiske livsrejse. Til planter, og træer, og moder jord for at bringe mig tilbage til livet - for at heale og regenerere det, jeg troede var tabt for altid.


Og selvfølgelig tak til mine forældre og familie, født og valgt. til min mand René og vores børn Andrea og Valdemar. Jeg er dig evig taknemmelig.