Om

Hej,  jeg er Kristina


Som den rebel jeg er, starter jeg denne "Om" -side på en anden måde og starter bare lige her:

med DIG!


Når du reflekterer over dit liv og kan mærke du har brug for forandring - du er overvældet, måske fortvivlet, omgivet af mennesker, der måske ikke helt forstår dig, og du tænker, hvorfor fanden sker alt det her for mig?


Hvorfor lever du ikke det liv du længes efter eller drømmer om? Så vid at:


- det kommer du til, men lige nu er du i opvågning i dit liv. 


- du mærker dette, fordi du ved, at du vil og kan gøre en forskel for dig selv og andre.


- der er andre, der har det på samme præcis samme måde.


Ligesom mig for mange år siden. I dag lever jeg for mit kald og skaber magi i mit liv og andres.

Det kan du også!

Mit liv handler om at eje min historie, tale min sandhed og fuldende min rejse – den rejse begyndte med det første åndedrag, jeg tog i denne verden. Præcis ligesom dig.


For når jeg skal herfra igen, vil jeg gerne have levet et liv, hvor jeg har gjort en forskel, skabt forandring, åbnet verdens øjne og berørt hjerter samt stået i den ærlighed og autenticitet, kærlighed og mod, det kræver at levet et liv fuldt. Jeg vil udleve alle mine drømme mens de er her, og ærligt kunne sige til mig selv - at jeg har været her!Der er altid en vej


Du skal vide at der altid er en vej for dig.


Når du slipper et helt livs stagneret energi med ikke at føle dig god nok eller støttet, utryg ved at være den du er, eller føler du skal gøre det hele alene eller hvad der måtte torturere din sjæl, kan dit liv blive så rigt og smukt, selv i din vildeste fantasi.

Når dybe sår og begrænsede falske overbevisninger slipper, ændres den frekvens du holder i krop og sind, så du kan invitere et højere, kærligere og aligned niveau af dig selv ind. Et niveau der holder dit sande potentiale, feminin lederskab og hjerteskald.


Jeg ved det, for det skete for mig :)

Kombinationene af Yoga (embodiment-praksis), Breathwork og Sacred Feminine har gennem årene hjulpet mig med at slippe det i mig som er "for meget" og "for lidt". At træde ind i min power som lærer og lede med integritet. Det har hjulpet mig med slippe det at være et åbent sår, et offer, en "pleaser" og en som er afhængig af at andre skulle gøre, det jeg ikke selv kunne - for mig.


Det har givet mig en vej ud af vrede, frygt og skuffelse. Det har fyldt mig op med kærlighed og værd. Fordybet min forbindelse til min intuition, kreativitet og tro. Det har fået mig til at føle mig fuldkommen som den jeg er, sikkert for første gang i mit liv. Og det har vist mig at healing oftest sker i samklang med andre ligesindede smukke sjæle.


Det har gjort at jeg i dag vil dele det med dig.


Velkommen som du er :)

Feminin embodiment var medicinen


Det var faktisk så kraftfuldt, at alt jeg nu trådte ind i, kom fra et sted af min sande essens og kraft. Jeg forlod den del af mig der havde lært spiritualitet, og trådte nu ind i min indre væren og viden.


Mit rum blev nu fyldt af Feminin healing og viden fra et sted af "knowing". For min healing blev også andres healing. Vi går jo vejen sammen.


Jeg vil gerne vise dig hvordan du selv kan generere din healingsproces i krop og sind, forbinde dig til din sjæl, intuition, dit kald, og at du holder alle svarene for hvad du behøver i dit liv.


Og at en healingsproces ikke behøver være en du går alene, men at du er kærligt holdt hele vejen igennem.