Om

Om os


René og Kristina er drivkraften og hjertet bag Yogamandala.

Vi er sjælevenner og har dannet par siden midt 90érne.


Rene´praktiserede allerede dengang TM (meditation), yoga og åndedrætsforløsning, og hurtigt var Kristina også passioneret yogi. Dette blev startskuddet på en lang solid praksis, selvudvikling og sjælerejse sammen. Vi har over 60 års erfaring til sammen og levet af vores undervisning siden 2003. 


Vores tilgang til yoga er - at alle kan lave yoga og her er plads til alle - også dig. Vi møder dig, der hvor du er og lader dig forme din yogapraksis sammen med os. Det magiske ved yoga er nemlig at dele rum, og lærer af hinanden. Det er en gensidig praksis. Yoga kan bare noget særligt.


Fra "devotes" i bedste Guru-stil, til fysisk yoga udøver, Ayur Veda, Viden og selvindsigt, nærer vi dyb ære, respekt og taknemmelighed for traditionen, men anderkender også, at yoga skal tilpasses den enkeltes behov, som en moderne yogi med nordisk islæt. Vi er drevet af søgen, nysgerrighed og passion. En uendelig appetit på at leve livet, være nærværende og udvikle os. Det vil vi blive ved med.   


Som par, har vi fundet os tilrettet som familie i parcelhus kvarter i Allerød, op af skov og natur, med 2 børn, hunde, sunde interesser, hobbys og elsker at dyrke andre former for motion.

Kristina


Jeg er stærkt forbundet med naturen og finder stor glæde og inspiration gennem den.


I min undervisning arbejder jeg med elementernes naturlige flow og "prana" (livsenergi), som vores guide. Bruger kroppens bevidsthed til at åbne op til mere glæde, frihed og indsigt på alle de planer det er muligt. Jeg elsker at dele min undervisning, og være den guide, støtte eller håndrækning, der kan hjælpe dig bedst muligt i din yoga og personlige udvikling som finder sted på yogamåtten.


Er Prana Flow uddannet af Shiva Rea (Prana Flow) og Priestess (kvinde mentor og vejleder).


Jeg er mor, kæreste, Healer, mentor, åndedræts facilitator og MB i Spirituel Psykologi med mere end 20 års undervisningserfaring.


Elsker mine løbeture i skoven, hvor jeg reflekterer, bearbejder, forløser og opløser energi.


René


Jeg var på mit første TM (Transcendental meditation) kursus i 1992 og har siden udforsket og arbejdet med forskellige typer og linier af  meditationsteknikker og redskaber.


Yoga og meditation understøtter hinanden og derfor lå det i kortene at yogaens brede viden og kropsbevidsthed også blev en del af den daglige praksis.


Har undervist fuld tid i yoga og meditation siden 2003 og har en bred viden og forståelse af yoga og medtitaion såvel som stor erfaring med at arbejde med folk i stress relaterede situationer og tilstande. 


I 2005 blev jeg certificeret som kranial-sakral terapeut fra Standley Rosenberg Instituttet og tidligere i 2001 ReikiHealer. Jeg kombinerer de 2 behandlingsformer samt åndedræts facilitering i mine behandlinger med stor effekt.


Jeg har lavet 5 Ironman, løbet vasaløbet, cyklet på cykelhold og er stor Golf entuiast.

Yogamandala


Yogamandala er et lyst og indbydende yoga studie beliggende på Holmetorvet i Hillerød. 


100 m2 stor kvardratisk lys yogasal med dejlig gulvvarme og naturligt lysindfald. Vi har massere af plads og Stedet i sig selv indbyder til yoga og indre ro! Centeret ligger lige ved skov og sø, væk fra byens trafik. Nem og gratis parkering på torvet. 


Det er vores ønske, at du oplever venlighed og hjerterum. At uanset køn, alder eller fysik. Vi inviterer ALLE ind som ønsker at fordybe og udvikle deres egen personlige relation til sig selv og deres praksis. Vi vil gøre alt for at matche dit behov.


Yoga er en praksis. og vi ligger stor ære i, at vores undervisere har stor erfaring og passion for deres "håndværk" og mener at den oprigtige yoga undervisning kommer fra undervisere, der deler fra deres egen erfaring og forståelse af yoga traditionen. Et fællestræk for os er vores "kærlighed" og taknemmelig til yoga og spiritualitet, - og vil gerne dele den med dig, og gøre dig stærkere fysisk, mentalt og åndeligt.


Med rolige, moderne, rumlige og varme omgivelser er yogamandala et særligt sted hvor du kan tage tid ud til dig selv, uanset om du styrker din krop, genoplader dine batterier eller blot er på udkig efter hvile og afspænding.


Velkommen som du er!

 Yogamandala

"Grand Tour"