Om

Yogamandala


Yogamandala er et lyst og indbydende yoga studie beliggende på Holmetorvet i Hillerød. Studiet er drevet og ejet af parret René og Kristina Lindbrg Vedøe


100 m2 stor kvardratisk lys yogasal med dejlig gulvvarme og naturligt lysindfald. Vi har massere af plads og Stedet i sig selv indbyder til yoga og mindfullness! Selv Lige ved skov og sø, væk fra byens trafik. Nem og gratis parkering på torvet. 


Det er vores ønske, at du oplever venlighed og hjerterum. At uanset køn, alder eller fysik, kan invitere ALLE ind som ønsker at fordybe og udvikle deres egen personlige relation til sig selv og deres praksis. Vi vil gøre alt for at matche dit behov.


Yoga er en praksis. og vi ligger stor ære i, at vores undervisere har stor erfaring og passion for deres "håndværk" og mener vi at den oprigtige yoga undervisning kommer fra undervisere, der deler fra deres egen erfaring og forståelse af yoga traditionen. Et fællestræk for underviserne er deres "kærlighed" og taknemmelig til yoga, og gerne vil dele den med dig, og gøre dig stærkere fysisk, mentalt og åndeligt.


Med rolige, moderne, rumlige og varme omgivelser er yogamandala et særligt sted hvor du kan tage tid ud til dig selv, uanset om du styrker din krop, genoplader dine batterier eller blot er på udkig efter hvile og afspænding.


Du er altid Velkommen!


 Yogamandala

"Grand Tour"