Private ene time

Ene time 


Book en time: info@yogamandala.dk


Enetimer giver dig mulighed for at finpudse din yoga og arbejde med særlige områder efter ønske.


Der kan være forskellige grunde til at vælge enetimer. Nogle har skader eller skavanker som kræver hjælp til at praktisere yoga uden at have ondt. Andre har været igennem sygdomsforløb eller operationer som kræver særlige hensyn.


Enetimer kan også være for dig, som gerne vil blive bedre til en type stilling, eksempelvis en håndstand, en hovedstand eller overkomme den mentale  barriere der kan være i en bagoverbøjning.

 

Det en personlig session hvor vi arbejder sammen om præcis dine behov og det, som du har brug for i din yoga. Det er vores fornemste opgave at guide dig dertil.


Før en enetime taler vi kort sammen, eller du skriver til os her om, hvad du gerne vil arbejde med. Vi begynder enetimen med at afklare det nøjagtige behov, hvorefter vi arbejder med et præcist fokus. Timen foregår som en dialog i en afslappet atmosfære, hvor spørgsmål naturligvis er velkomne.


Til slut evaluerer vi kort og aftaler eventuelt opfølgende timer, eller hvad du med fordel kan arbejde videre med hjemme eller på klasser.

Firma Yoga og Events


Spørg om pris og varighed: info@yogamandala.dk


Yoga og/eller meditation kan være en rigtig god måde at investere i dine medarbejdere på. Yoga og meditation på arbejdspladsen kan mindske sygefraværreducere risikoen for at gå ned med stress, samt øge dine medarbejderes fokus og evne til bearbejde information. Plus fordelen ved at tilbyde en værdsat “frynsegode” med incitamentet til at være aktiv, sund og have det godt. Derudover giver det også dine medarbejdere noget at være fælles om, og noget at se frem til.


Yogamandala tilbyder yoga og meditation for virksomheder både på fast ugentlig basis, foredrag med egen oplevelses af teknikker eller som forløb eller events. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Alle kan deltage.


Det er muligt, at vi kommer til dig på fx din arbejdsplads, på en speciel placering eller begivenhed.

Du kan også komme til os i vores skønne lokaler i Hillerød. 


Normalt varer en session 60 eller 90 minutter pr. gang, men kan selvfølgelig tilpasses.

Vi medbringer nødvendigt udstyr, så du skal blot sørge for gulvplads.


Undervisningen kan foregå på dansk eller engelsk.


Vil du vide mere, eller er I klar til at tage en snak om yoga eller meditation til din virksomhed? 


Så ring til os på 25210585 eller skriv til os på info@yogamandala.dk