Raindrop

Raindrop Technique®


Med Kristina Lindberg VedøePris kr. 650,-  (75 min behandling)


Tidsbestilling på 25210585


Book en behandling: info@yogamandala.dk


Kristina er uddannet gennem Young Living og Reikihealer siden 2000. Hun kombinerer teknikkerne, Reikihealing og olierne i denne særlige massageform.


Mere end bare en massage

Forestil dig følelsen af ​​at synke ind i en dyb og lykkesalig hvilestilling, mens dine fødder får den gamle tibetanske version af zoneterapi. Langsomt og lidt modvilligt, kommer du tilbage til din krop og ruller over på maven, hvor oplevelsen af blide dråber af æteriske olier falder dråbevist ned på din ryg og påføres din ryg og trætte muskler. Disse olier bliver herefter "feathered in" ved hjælp af en rygsøjle-teknik, inspireret af indianerne, kombineret med massage. Du kan ikke blive mere forkælet end dette.


Om Raindrop Technique®

Raindrop Technique er en spændende behandlingsmetode, som kan udføres på både mennesker og dyr. Ud over at blive udført som sin helt egen teknik, kan de forskellige elementer i Raindrop Technique bruges til at supplere de fleste andre behandlingsformer, såsom massage (alle former), refleksologi, Bowen teknik, Shiatsu, kiropraktik og fysioterapi.

 Raindrop Technique har sit navn fra kunsten at dryppe rene, terapeutiske æteriske olier på kroppen fra en højde (ligesom regn), så olierne interagerer på både det fysisk plan og energifeltet. Dette var inspireret af den indfødte amerikanske tro på, at regndråber, der falder fra en højde, kan rense kroppen og ånden. Fordi æteriske olier let trænger ind i huden og musklerne, virker teknikken på meget dybe planer i kroppen uden at kræve hårdt pres eller kraft.

  

Hvordan udføres Raindrop Technique®?

Raindrop technique udføres i stilhed. Uforstyrret af lyd og taler, er modtageren i stand til at synke ind i en dyb tilstand af afslapning og selv-forbindelse. I denne tilstand kan indre "skift" i bevidsthed lettere finde sted.

Der er fire trin til Raindrop Technique. Det første trin er meget enkelt og er et energibalancering. Den unikke Young Living æteriske olie blanding af Valor anvendes på fødderne. Dette trin kan tage 5-10 minutter. Valor hjælper med at balancere de elektriske energier i kroppen og auraen, der fremmer en dyb tilstand af afslapning. 

Raindrop Technique bruger derefter Vitaflex Technique, den antikke tibetanske form for zoneterapi, i forbindelse med forskellige Young Living æteriske olier. Vitaflex teknik opstod i Tibet for tusinder af år siden, længe før akupunktur blev udviklet.

I modsætning til zoneterapi er Vitaflex Technique designet til at sende en elektrisk puls langs nervebanerne til den korresponderende del af kroppen. Vitaflex Teknik indebærer en karakteristisk metode med hænder og fingre, som sender modtageren ind i en endnu dybere tilstand af afslapning. De æteriske olier kombineres med de elektriske impulser for at opløfte krop og sind og frigøre spændinger.


Det tredje trin af Raindrop Technique er, hvor dens navn kommer fra. Modtageren er placeret med forsiden nedad, og æteriske olier falder ned på ryggen og rygsøjlen fra en højde på cirka 15cm. Det betyder, at olierne interagerer med kroppens energifelt (aura), selv før de kommer i kontakt med den fysiske krop, hvilket skaber en intensiveret effekt. Olierne masseres derefter ind i ryggen ved hjælp af en række moderne massage teknikker og Vitaflex bevægelser.


Til sidst placeres modtageren med forsiden opad, og i det fjerde trin balanceres modtageren med æteriske olie og tryk som er dybt afslappende og foryngende.


På grund af vigtigheden af ​​kun at bruge de æteriske olier af højeste kvalitet og den rigtige Raindrop Technique kun udført med Young Living® æteriske olier.