RETREAT FRANKRIG 2024


Yoga . Pilgrims . RetreatBjerge, udsigt og tilflugtssted for sjælen.

Yoga & pilgrims retreat i det sydlige Frankrig

4. - 8. maj 2024.


Kom med til dette særlige sted, omgivet af Katharismens sjæl, hjemland for Mary magdalena mysterierne og grallegenderne. Et højenergisk sted af venus energi og transformation. Forbered dig på en oplevelse udover det sædvanlige.


Du får masser af tid til dig, - yoga, meditation, nærvær, reflektion, afspændingsøvelser og viden, og naturen omkring dig, vil i sig selv skabe et helt særligt rum af dimensioner.


HVAD ER INKLUDERET I RETREATET?


4 overnatninger i dobbeltværelse eller 3 mands værelse


3 daglige yoga & meditations sessioner med Kristina (program nedenfor)


Velkomstmiddag på ankomst dagen


Fuld forplejning med 3 måltider (morgen, middag, aften) dagligt samt frugt, vand og te ad libitum


Udflugt til Saint-Baume grotten (mary Magdalena)


Mulighed for at booke behandlinger (bookes efter ankomst)

 


PROGRAMMET FOR RETREATET


Ankomstdag check-in fra kl. 15 med mulighed for at lande og nyde stedet.


fra 15       Ankomst, tildeling af værelse og relaxe på stedet

17-18:30   Velkomst og blidt yogaflow

19:00       Middag 

21:00       Aften meditation


Søndag til tirsdag


8-9.30     Morgen Slow Flow yoga & meditation

10.00       Lækker morgenmadsbuffet

11 - 14      Udflugt (mulighed) el. vandring eller relaxe på stedet

14:00       Frokost 

17:30-19   Blid Restorativ Yin Yoga

19:00       Middag

20:30       Aften meditation & fordybelse


Onsdag


8-9:30     Morgen Slow Flow yoga & meditation

10.00       Check out - ud af værelset

10.00       Lækker Morgenmadsbuffet & kiss goodbyeSTEDET


Vi skal bo i en grøn og rolig oase på Domaine de Mournac. Et gammelt totalrenoveret tilflugtssted, bygget i sten fra det 14. århundrede, beliggende i middelalderlige landsby Antugnac, 75 min fra Toulouse. Stedet er omgivet af  15 hektar gamle vinstokke med direkte adgang til den smukke Mont Sec, der tilbyder fantastiske vandreture lige uden for døren.


Dette afside og rolige sted skaber rammerne for en unik retreatoplevelse. Her er fred og ro, frisk luft og en helt særlig atmosfære til at dis-connecte fra verden en stund for at connecte med dig selv.


Her er tænkt på alt. Yogalokalet som kan åbnes ud til den store terasse, har smuk udsigt over Pyrenæerne og de nærliggende bjerge, og indbyder til fordybelse og fri rum mens du er her.


Om aftenen føler man sig henført til en anden tid, når stearinlys  bliver tændt. Det er magisk. Værelserne er pæne og enkle, med eget bad og toilet. Du kan vælge mellem  dobbeltværelse eller 3- mandsværelse.


Området omkring Domaine de Mournac er højenergisk og del af Katharlandet med venus energien. Mary Magdalenas mysterier & grotte, magisk skov med labyrint og bjerget pilgrims rejsende besøger Montségur og gral legenderne. Hvis du overvejer at komme med på turen til disse magiske steder, anbefaler jeg at du er i god fysisk fom. Landskabet er kupperet.

 

MADEN


Maden er økologisk og vegetarisk. Vi får serveret lækker sund vegetarisk mad af stedets kok. Maden bliver selvfølgelig tilberedt og ryddet væk igen uden, at du behøver røre en finger. Du får serveret tre daglige måltider plus frugt, te og vand ad libitum.


OM KRISTINA


Kristina har over 25 års erfaring med "flow" yoga, meditation og åndedrætsfacilitering. Med mottoet "Onesize fits no one", kan du nyde godt af hende evne til at undervise diffensieret og se den enkeltes behov. Kristina har dybe rødder i Ayurveda, Åndedræts facilitering, Prana Flow Yoga, meditation, Shadow-work, Priestess (ancient women-hood), story-telling, spirituel psykologi m.m.


Hendes intention er at give hver enkelt elev, redskaber til at skabe forandring i deres liv, finde glæde og potientiale - både på og udenfor yogamåtten.

 

Kristina er fuldtids yoga og meditations underviser, indehaver af Yogamandala, teacher trainer og mentor. Hun elsker at guide andre gennem den indre transformation som yogaen uvægerligt, tager os på, og hun integrerer gerne ritualer, "sacred feminine", viden, selvindsigt meditationer og hendes mangeårige studier i Priestess liniage i sin undervisning.

 

 

PRISER & DET PRAKTISKE:


Du kan komme alene eller sammen med en af dine venner. Vi sørger for en dejlig atmosfære og en formidabel forplejning.


Datoer 

Retreat afholdes d. 4 - 8 maj 2024.

Check ind fra kl. 15 på ankomst dagen. Retreatet slutter efter morgenmad og kiss goodbye på afrejsedagen.


Transport

Du er selv ansvarlig for at arrangere fly tur-retur. Flyturen samt transporten til og fra retreatstedet er ikke inkluderet i prisen. Den nærmeste lufthavn er Carcassonne - 45 min - 1 time til stedet. Flyselskab: Ryanair


Tætteste store lufthavn er Toulouse - 1 time og 30 min til stedet hvis trafikken holder. Flyselskab: BA, Easyjet, Airfrance, Ryanair m.m. Vi anbefaler dig at bestille afbestillingsforsikring.


Når vi nærmer os afrejse, sender vi velkomstmail ud med mulighed for at koordinere  samkørsel fra lufthavnen, hvis du er interesseret i det. Ønsker du at udforske det smukke område før eller efter retreatet, kan vi også anbefale at leje bil. Vejene er gode det er kun vejen op til retreatet, der foregår på mindre veje.


Pris

Prisen på dobbeltværelse er 9.800 kr. pr. personer


Depositum 4.000 kr. betales ved tilmelding


Prisen for 3-mandasværelse er 8.800 kr. pr. person


Depositum 4.000 kr. betales ved tilmelding


Der få dobbeltværelser, så først til mølle princippet på dem:)


Restbeløbet betales senest d. 1. april 2024. Sender betalingslink ud, når tiden nærmer sig.Tilmelding dobbelt værelseTilmelding 3 mands værelse   

UDSOLGT

UDSOLGT

UDSOLGT