Breathwork Meditation

Breathwork Meditation


Med Kristina Lindberg VedøePris kr. 1.250,-  MobilePay 25210585


Skriv "Breathe" i teksten


Skriv e-mail: info@yogamandala.dk
When you open your breath,

you open your life....

Hvad gør åndedrettet?


 • Øger iltindholdet i blodet                      (ilt dræber døde og giftige celler)


 • Har en udrensende virkning                  (70 % af dine affaldsstoffer skal ud gennem åndedrættet)


 • Påvirker vagusnerven            (Vagusnerven er den styrende del af vores parasympatiske nervesystem)


 • Nedsætter blodtrykket


 • Bedre blodgennemstrømning


 • Reducerer stresshormoner                      (Det parasympatiske nervesystem aktiveres af roen)


 • Øger din tilstedeværelse og evne til at være i nuet                                  (dybere indsigt i og med dig selv)  Du har simpelthen ingen undskyldninger for at være dybt forbundet til et stærkt og bevidst åndedræt!


  Dette kraftfulde åndedræts forløb er et unikt værktøj til at eliminere fysiske, mentale og følelsesmæssige spændinger.


  Åndedrættet er et meget effektivt redskab til at flytte energi og udrense trauma, angst og vrede som er ophobet i vores nervesystem. Det klarer vores sind og tillader kærlighed at blomstre i vores hjerterum.


  Har du f.eks ved vane at trække vejret overfladisk? Eller holder du dit åndedræt, når du bliver overvælget? Og er du bevidst om effekten og kvaliteten af dit åndedræt?


  Åndedrættet er en uundværlig kilde til at opretholde kroppens højeste tilstand af  sundhed, vitalitet og kreativitet, og at opleve dyb kærlighed og helhed indefra.


  Vores indre tilstand bestemmer altid hvordan vi oplever vores liv, og åndedrættet er den simpleste måde at optimere vores indre bevidsthed. Gennem denne åndedrætspraksis vil du begynde at arbejde alkymisk med dit åndedræt, for at skifte alt fra dit "mindset" til din blodkemi.


  På dette forløb over 5 gange, vil du lære og gå i dybden med en 3-delt åndedræts teknik. Det virker simpelt, men det er et meget kraftfuldt værktøj til at optimere kroppen, fordøje gamle og nuværende følelser, opløse sindets ego-baserede tankesind, og fordybe din intimitet med alt der er virkelig betyder noget for dig. Når du åbner dit åndedræt, kan du åbne dit liv.    Hvad vil du lære:


  Hvordan du forbereder dit rum og krop til åndedræt praksis.


  Hvordan åndedrættet kan arbejde på flere stadier af bevidsthed i krop og sind.


  Hvordan du bevidst kan forløse stagneret energi og skabe forandring, der hvor du har brug for det.


  Hvordan denne særlige åndedræts teknik, vil forandre dit liv for altid.

  Kursus indhold

  Velkomst. Først og fremmest vil Kristina vise dig hvordan man arrangerer sine ting og rum til Breathwork Meditations praksis samt variationer af positioner og udstyr til at støtte kroppen bedst muligt.

  Dag 1: Krop - den første realitet

  Intro til "hvorfor åndedrættet?" og den indre "tone" der ligger i vores medførste nervesystem og hvad den betyder for os hvis den ikke er i balance. Samt introduktion og indlæring af Breathwork Meditation. En oplevelse af en bevidstheds tilstand hvor du er fuld tilstede og med dyb intention kan skabe forandring i dit liv.

  Dag 2: Tanker - hvad du tænker dig, bliver du...

  Denne session, arbejder vi med hvordan vi kan bruge åndedrættet til at sænke tankestrømmende. Når det sker, er vi bedre til at genkende den uendelige stilhed som ligger bag vores tankesind, og begynde at få tilgang til et dybere lag af viden og kreativitet. Her hvor alt er muligt. Vi bygger videre på vores åndedræts session.


  Dag 3: Ind i hjertet - cultivering af en valgt følelsestilstand

  Vi fokuserer på at åbne hjertet og opløse de lag af "betingelser" som holder os fast. Alle overvælgende oplevelser, positive eller negative, bliver ikke fordøjet i det øjeblik de sker, men opbevaret i kroppen indtil de bliver bevidst forløst. Åndedrættet kan rydde ud i det. Endnu en åndedræts session med fokus på hjerteåbning. 


  Dag 4: Følelser - At omdanne svære følelser

  Alle har svære følelser i deres liv, men vi behøber ikke lade vores følelser styre vores liv og iscenesætte vores liv efter dem. Ultimativt kan vi bruge vores evner til at frigøre spændinger og transformere energi fra "Åndedræts praksis" og ind i vores liv. Denne gang vil vi bruge åndedræts sessionen, til at lære, at fordøje livet som sker, istedet for at gentage versioner af gamle oplevelser igen og igen.


  Dag 5: Integration

  Den sidste praksis er en integration af det vi har været igennem i de forudgående 4 uger. Hvordan kommer jeg videre herfra og opsummering. Skøn åndedræts session med fokus på at kunne forsætte hjemme.


  En del af forløbet er også reflektion og friskrivning. Hver gang vi er sammen, noterer vi det ned der opstår i vores indre, som en dybere reflektion af vores proces.  Tid og sted 2021


  30/5  kl 15.30 - 16.45

   6/6  kl 15.30 - 16.45

  13/6  kl 15.30 - 16.45

  20/6  kl 15.30 - 16.45

  27/6  kl 15.30 - 16.45


  Sted: Yogamandala og ONLINE.

  Påklædning: løst tøj og afslappet

  Medbring: underlag (måtte), tæppe og notesbog

  Jeg har over 25 års personlige erfaringer med yoga, meditation, åndedrætøvelser, Silence retreats, Ashram living m.m. men intet har kunne sammeligne eller overgå min første transformation og oplevelse med Breathwork Meditation. Oplevelsen var en intens udvidelse af bevidsthed, nedbrydning af indre blokeringer og opløsning af meget dybe fysiske og mentale spændinger, og den oplevelse og praksis må jeg simpelthen dele med dig også:)

  Kristina Lindberg Vedøe


  "All life breathes together.You are already healed. You are already whole. 

  A more loving, gentle and compassionate experience with yourself is on the other side of the breath". 


  Breathe.  Bestow.  Become.