FERTILITETSYOGA

Yoga for fertilitetBY

Kristina Lindberg Vedøe

En vitaliserende, feminin og kærlig måde at åbne krop og sind, frigøre stress og møde accept før og under din fertilitetsbehandling.


Mød dig selv

som du er...


"Jeg tror på at hver kvindekrop er unik og fuldkommen som den er, og med de rigtige værktøjer kan heale og regenerere, hvis vi tillader den.

At sindet kan vækkes til positiv og kærligt mindset hvis vi vælger det"... 


Dette beror på egen erfaring som kvinde gennem "mindfull living" og som mentor, healer, yoga og åndedræts facilitator med kvinder gennem 25 år...

 

Kristina Lindberg VedøeYou can’t force the river,

But you can invite

the river to flow

through you.”Tanken om graviditet, fødsel og moderskab ligger meget dybt i de fleste kvinder. Derfor er det som regel også et chok når det viser sig, at graviditeten ikke kommer når du er klar. Angsten for aldrig at blive mor og frustrationerne under en fertilitetsbehandling sætter sig i kroppen. Yoga alene kan ikke gøre dig gravid. Men yoga kan hjælpe dig med at reducere spændinger og blokeringer i kroppen, og derigennem åbne op til et bedre flow og gennemstrømning, så din fertilitetsbehandling kan lykkes.


YOGA FOR FERTILITET handler om at genfinde din indre balance, ære kroppen, dit velvære, åbne op til den overflod af vitalitet og liv der ligger i vores reproduktive system, og møde dig selv i din kvindekrop.


Det en kombination af forskningsbaserede teknikker samt en dyb og næringsrig praksis for krop og sind. Den bidrager til alle kvinder, der gerne vil skabe harmoni med dem selv og højne dine chancer for graviditet, mens du er igang.


Fertilitetsyoga er for dig , der har et ønske om, selv at gøre noget for, at optimere dine chancer for at blive gravid naturligt eller via behandling, samt mindske fertilitetsstress mens du er i processen.

Vil du gerne slippe stress og skabe harmoni i din krop, mens du forsøger at blive gravid? Dyrke særlig fertilitetsfremmende yoga sammen med andre kvinder, der deler samme situation som dig? Har du brug for et fælleskab, hvor alle bliver set, hørt og mødt?


Yoga for fertilitet er et forløb på 5 uger, hvor du lærer yogastillinger, åndedrætsøvelser og guidede meditationer, der fremmer din krops naturlige fertilitet, åbner din feminine livsenergi, balancerer dit nervesystem, regulerer dine hormoner og skaber gennemstrømning og flow i kroppen.


Du vil få tilgang til videoer og værktøjer, så du kan optimere dit forløb og din proces mellem vores sessioner.Tid og sted


    13. sept   - 11. oktober  kl. 18 - 19.30


  13. sept, 20. sept, 27. sept, 4. okt, 11. okt


   

Sted: Holmetorvet 5-7, 3400 Hillerød

Påklædning: løst tøj og afslappet

Medbring: Yogamåtte og tæppe
PRIS   1295 DDK

                                                                                

Om Kristina

Kristina har over 25 års erfaring med yoga, meditation og åndedrætsfacilitering. Med mottoet "Onesize fits no one", kan du nyde godt af hende evne til at undervise diffensieret og se den enkeltes behov. Kristina har dybe rødder i Ayurveda, Åndedræts facilitering, Prana Flow Yoga, meditation, Shadow-work og spirituel psykologi.


Hendes intention er at give hver enkelt kvinde, redskaber til at skabe forandring i deres liv, finde glæde og potientiale - både på og udenfor yogamåtten.

 

Kristina er fuldtids yoga og meditations underviser, indehaver af Yogamandala, teacher trainer og mentor. Hun elsker at guide andre gennem den indre transformation som yogaen uvægerligt, tager os på, og hun integrerer gerne ritualer, viden, selvindsigt meditationer og hendes mangeårige studier i Feminin psykologi.