Becoming whole

Becoming whole


Med Kristina Lindberg VedøeTeknikker til dig der har brug for detFor spørgsmål: Skriv e-mail: info@yogamandala.dkEverybody go through hard

times in their lifes. In stead of

being a victim of emotions,

be the change of your life...


Here is healing tools to feel free,

whole and fulfilling in your life....Disse værktøjer er til dig der gerne vil overkomme stadier af

stress, angst, frygt eller anden form for tilført spænding

i krop, sind og ånd.


Disse teknikker og øvelser er tiltænk dig at bruge så ofte du har behov for dem og nogle af øvelserne vil du finde mere effekt i end andre på forskellige tidspunkter.


Mange af os befinder os i "flygt eller kæmp" som reaktion af den globale tilstand vi er i lige nu under COVID-19 og det kan resultere i følelsemæssige og mentale ubalancer. Vi oplever vi "fryser", bliver handlingslammet, nedtrykt, eller manglende forbindelse til os selv. Disse øvelser kan give stor aflastning af mental stress og give dig fornyet energi. Det kræver dog at du laver dem:)


Øvelserne er både, åndedrætsøvelser, frie bevægelser, visulizeringer, guidet meditationer m.m.


Disse teknikker har for mig personligt, taget mig fra et stadie af følelsesmæssig stress til helhed mentalt og fysisk. Håber også at du vil finde glæde i det, så du kan være mere tilstede, glædesfyldt og den bedste udgave af dig selv...

Soft Belly Breathing


Meditativ åndedrætsøvelse, Blød dyb indånding gennem næsen og ud gennem munden.


Hjælper med af frigøre dig fra tidligere indtryk, hvor kroppen responderer gennem hurtigere hjerte rytme, højt blodtryk, muskelspændinger som ofte afføder følelsesmæssig irritation, angst eller frygt.


Kan udføres alle steder i alle situationer :)

Shake and move.....


Denne øvelse kan bruges til at fjerne overvældende følelser, øge energien og forløse stagnerede energier. Godt til at bryde ud af "freeze" (når vi er fastlåst eller handlingslammet).

Mantra meditation


En mantra meditation hvor mantra (ord) kombineres med Mudra (hånd stilling) der forøger vores kognitiv funktion og færdigheder samt reducerer stress og forbedre hukommelsen.


Mantra: SA (skabelse), TA (eksistens), NA (transformation), MA (genfødsel)

Breathwork Meditation


Kraftfuld åndedrætsøvelse til fjernelse af blokeringer, stagneret energi, herunder frygt, angst m.m. Transformation af energi....


Denne laves gerne hver dag for balancering af energi.


Udføres liggende.

Safe space and wise guide


En rejse ind i den del af dit sind som er intuition, bevidsthed som ved at det ved, men for dig din ubevidsthed.


Hav en bog eller papir parat til at skrive din oplevelse ned ned bagefter.

Jeg har over 25 års personlige erfaringer med yoga, meditation, åndedrætøvelser, Silence retreats, Ashram living m.m. og her har jeg samlet nogle af de teknikker som har betyder mest for mig i en tid med følelsesmæssig ubalance eller globalt stress. Det er en største glæde at dele det med dig:)

Kristina Lindberg Vedøe

Be aware.  Be Authentic.  Be the best of you.