New Year - Be Clear

New Year - Be Clear


 - Nytårs Workshop  -In person i 


Yogamandala

Holmetorvet 5-7

3400 hillerød
For spørgsmål: Skriv e-mail: info@yogamandala.dkRelease, Reflect, Reconnect

Få fornyet energi, klarhed og velvære.Nytår er symbol for ny begyndelse og vækkelse - støttet af stærk intension.

På den måde kan vi forsat arbejde med at ekspandere og frigøre os selv.


Med 2021 i bagspejlet, vil vi slippe de skyggesider, der hindrer os i at leve vores liv fuldt. Reflektere på hvad der skal heales, og hvad der er din sandhed, der hvor du står i dit liv lige nu. (Gen)forbinde dig med det du virkelig ønsker at sætte i bevægelse eller skabe forandring i.

 

Gennem guidede blødeyoga flows og visdomsfrø, vil vi vække gnist dybt inde og tillade os selv at åbne op - finde stilheden, så vi kan lytte til hjertes hvisken - tilbagetrække vores adspredte energi helt tæt ind, så vi kan genoplade fuldt - åbne sindet til nyt, så vores indre visdom tændes på ny - invitere lyset helt ind, så vi kan åbne op til nyt år, i et nyt klart billede og form.


En kærlig praksis af hofte- og hjerte- åbnere vil tage dig til det stille sted af lys, glæde og klarhed. Til sidst lander vi blødt i lang Shavasana efterfulgt af nytår meditation - Slippe 2021 og byde 2022 velkommen gennem nye intentioner.


Alle kan deltage.


Vi overholder alle restriktioner jf. COVID-19 og der vil være 4 m2 pr. person:)

 


Tid


 31. december 2021 kl. 9 - 11.30
PRIS  350 DDK  


MOBILEPAY: 2521 0585 (NEW YEAR)

Jeg har over 30 års personlig erfaring med Yoga, Meditation, Åndedræts facilitering, Shadow work og healing. For mig er nytår en stor komisk invitation til at "refreshe" krop og sind. Den transition kræver mod, energi og tillid og er mest kraftfuld i samrum og klang med andre. Men det er også den største glæde af vokse sammen.


Med åbne arme og hjerterum, inviterer jeg dig til denne workshop, hvor vi sammen vil slippe, reflektere og (gen)forbinde os med vores fulde potentiale og stærk intention til en ny begyndelse....

Kristina Lindberg Vedøe

Be aware.  Be Authentic.  Be the best of you.