Uddannelse

Earth my body, Water my blood, Air my breath, Fire my spirit100 TIMERS ELEMENTAL VINYASA YOGA UDDANNELSE DEL 2

MED KRISTINA LINDBERG VEDØE - AUGUST 2023

 

En uddannelse for dig der gerne vil lære at undervise gennem den underliggende puls,

flow og bevægelse, der ligger i natures 5 elementer, som et selvudviklingsværktøj.


Elemental Vinyasa yoga uddannelsen er bygget over 5 weekend moduler, og rettet mod dig, der gerne vil udvikle dig selv,

- udvide din yogalærer uddannelse eller har en lidenskab for en mere feminin yoga form, og gerne vil uddybe den mere. 

Uddannelsen beror på Viden, rytme, puls, flow og bevægelse gennem Jord, Vand, Ild, Luft og Æter.

Uddannelsen

Uddannelsen lægger vægt på den røde tråd gennem en fuld yogaklasse, fra start til slut, og der undervises  i ELEMENTAL VINYASA i Solar og Lunar (sol og måne/ yin og yang) form med fokus på Prana, Chakra og de 5 elementer. Vi følger kalenderåret (årstiderne) og månefaserne, så vi kan undervise jf. energierne i naturen og universet.


Kroppen består af 5 elementer, jordens form og struktur, vandets kraft og fleksibilitet på grund af den høje andel af væsker i vores krop, vores fordøjelsesild, den energiske kraft af prana i vores åndedræt, som nærer alle celler, og rum hvor alt holdes i organismen, og det gennemstrømmer alt.


Elemental Vinyasa er et grundlæggende energisk kort, der tjener at vække vores elementære krop og er basis for alkymien i alt bevægelse. De specifikke sekvenseringer og indholdet på denne uddanneslse understøtter os i at inkorporere de elementære iboende principper for naturen og finde en naturlig sammenhæng mellem praksis og hverdag. Du vil modtage et certifikat efter din afsluttende skriftlige eksamen.


Tid og sted 2023


25. - 27. august - Modul 1   JORD (Foundation)

22. - 24. september - Modul 2   VAND (Agent of change)

27. - 29. oktober - Modul 3   ILD (Ignite power)

17. - 19. november - Modul 4   LUFT (Pulse of life)

8. - 10. december - Modul 5   ÆTER (Integration)


       

Fredag kl. 17.00 - 20.00

Lørdag og søndag, kl. 8.00-12.00 og kl. 13.00-17.00


Uddannelsen foregår i YOGAMANDALA, Holmetorvet 5-7, 3400 HillerødDer kan forekomme nogle ONLINE sessioner, som vi aftaler når vi mødes.

Embodying Earth (Bhumi) - jord


Jordelementet er i forbindelse med vores instinktive krop og understøtter processen i at "tilhøre", tilbagevenden til vores sanse krop og påskønnelsen af ​​livets naturlige rytmer. Det giver os tryghed og lærer os at rodfæste og skabe tillid.


Dette modul inkluderer sol (aktiv) og måne (meditativ) Prana Vinyasa jord sekvenser. Vi lærer Groundende  Namaskar (Jord Namskar) og intelligent sekventering, pulsering, rytmiske og krops terapeutiske vinyasas samt hands-on.


Vi kultiverer en blanding af praksis og teori samt bevægelsesmeditationer, og mudra vinyasas for at "legemliggøre" jordens helbredende kraft.


Peak Asanas / Asana-fokus: armbalance, jordforbindelse, stabilitet, hofteåbner

Tending the Inner Fire (Agni) - Ild


Ild elementet er kraften i transformation og fornyelse. Det understøtter forbindelsen med passion og vores iboende styrke og motivation for livet.


Dette modul inkluderer sol (aktiv) Prana Vinyasa sekvens. Vi lærer Danda Namaskar (ild Namaskar) og intelligent sekventering, pulsering, rytmiske og krops terapeutiske vinyasas samt hands-on.


Vi kultiverer en blanding af praksis og teori samt bevægelsesmeditationer, og mudra vinyasas for at tænde ildens transformerende kraft.


Peak Asanas / Asana-fokus: armbalance, kernedyrkning, tvist

Space and emptiness (Akash) - Rum


Rum/æter element er relateret til lyd (vibration) og tjener til at integrere alle elementer i vores krop. Vi udforsker vores opfattelse af rum og stilhed i vores praksis.


Dette modul inkluderer sol (aktiv) og måne (meditativ) Prana Vinyasa sekvens. Vi lærer betydningen af udtryk, vibration og Shavasana.


Vi kultiverer en blanding af praksis og teori samt bevægelsesmeditationer for at åbne Rum elementers helbredende og integrerende kraft. Den fuld integration af alt i dette modul.


Peak Asanas / Asana-fokus: balance, armbalance, integration

Krav for deltagelse

Træningen stiller krav til krop og psyke. Tidsplanen kræver også en nødvendig fordybelse og indlevelse i yoga og deltagelse i alle lektioner.

Du skal have interesse i og vilje til at studere intensivt, og have praktiseret yoga 1-2 gang ugentligt månederne op til start. Eventuel dispensation af ovennævnte kan forekomme, hvis jeg skønner, det er i orden.

 

Vi ser gerne, at du har deltaget i en eller flere af vores klasser i YOGAMANDALA, så du er bekendt med yogaformen og lærere.


Din underviser


Kristina Lindberg Vedøe, E-RYT 500

Co-Indehaver af YOGAMANDALA

Undervist fuldtid siden 2003 og mere end 2000 timers uddannelsestimer samt undervist  +10.000 timer


Det er stor glæde og ære, at ledsage dig bedst muligt, til at finde dit indre frie flow og personlige udtryk gennem de 5 elementers dybe visdom og favn. Så du vil være i stand til aktivt at engagere dig i dit egen indre landskab gennem yogaens lære på et fysisk, mentalt, filosofisk og åndeligt niveau. Ikke alene vil du udvide din egen personlige vækst, du vil også evne at vidergive og udvikle andre på din vej som yogalærer. Jeg vil gøre alt for at støtte dig og din helt særlige personlighed, for i sidste ende at udvikle din egen autentiske undervisningsstil.


Trust your journey <3


Kristina


Undervisningsmetode

Yoga uddannelsen fokuserer på indlæring og forståelse gennem din kropsbevidsthed, intelligent opbygning af yogaklasser, forståelse og intergrering af puls, flow, rytme og bevægelse gennem de 5 elementer.


Yderliger vil følgende benyttes på uddannelsen:

Elementerne som et selvudviklings værktøj

Forståelse af den elementære krops mikrokosmos-makrokosmosforbindelse i yoga såvel som i andre systemer.
Formidle en moderne forståelse af, hvor vigtigt det er at være i forbindelse med elementerne og naturen i en tid med kollektiv forandring
Integration af elementer baseret på meditationer fra den tantriske tradition
Praktisk hjælp til en dybere forståelse af den energiske krop

Meditationer og viden fra den Tantrisk tradition

Energetic alignment

Anatomi for hver element

Chakra navigering

Mudra 

Pranayama

Ord og Stemmeføring

Gruppebevidsthed

Gruppearbejde og lektier


Gruppe bevidsthed på uddannelsen vægtes højt, så gruppen kan støtte, hjælpe og opløfte hinanden, så alle vil føle sig som en del af et dybere fælleskab "kula". Her er plads til at vokse individuelt og som fælles bevidsthed.

Embodying Water (Jala) - vand


Vandelementet hjælper os i opfattelsen af ​​vores flydende krop og naturlige spontane bevægelser for at vække vores iboende kreativitet og sensitivitet. Skaber forandring i sindet og øger cirkulation i kroppen og gavner led og væv..


Dette modul inkluderer sol (aktiv) og måne (meditativ) Prana Vinyasa sekvenser. Vi lærer Flydende Namaskar (vand Namskar), intelligent sekventering, Sahaja, pulsering, rytmiske og krops terapeutiske vinyasas samt hands-on.


Vi kultiverer en blanding af praksis og teori samt bevægelsesmeditationer, og mudra vinyasas for at "legemliggøre" vandets nærende, forbindende og kreative kraft.


Peak Asanas / Asana-fokus: hofte- og hjerteåbnere, flowtilstande

The breath of heart (Hridaya) - Luft


Luft elementet lærer os at ’pulsere’, ekspandere og åbne for hjertets energi. Luft er livsenergi "prana", der strømmer igennem kroppen og påvirker det mentale flow af bevidsthed fra celle til celle. Dybe og helende åndedræt åbner for den særlige hjerteenergi, herunder selvomsorg og velvære.


Dette modul involverer sol (aktiv) og måne (meditativ) Vinyasa luft (hjerte) sekvens. Vi lærer Prana Namaskar (Hjerte Namskar) og intelligent sekventering, pulsering, rytmiske og krops terapeutiske vinyasas samt hands-on.


En blanding af praksis og teori såvel som hjertemeditationer, mantra og mudra vinyasas for at åbne vores hjertes energi og kærlighedens kraft.


Peak Asanas / Asana-fokus: hjerteåbning, bagoverbøjning

Pris for uddannelsen


Kr. 16.000 - Betaling overføres til konto 2253 3491 454 031


Kr. 18.500 - Betaling i 5 rater, skriv til info@yogamandala.dk


Depositum Kr. 4000, betales ved tilmelding,ikke refunderbart


Beløbet inkluderer Manual men ikke omkostninger til tekniske bøger , forplejning m.m.Betalingsbetingelser

Hvis du aflyser før påbegyndelse af uddannelsen vil 50 % af beløbet blive refunderet.

Hvis du vælger at aflyse efter uddannelsens begyndelse er der ingen refundering.

Tilmelding


send en mail til: info@yogamandala.dk


Glæder mig til denne rejse sammen med dig. 


Kærligst Kristina